Hrozne milujem manzela mojej znamej, stretavame sa spolu, mame sa o com bavit, milujeme sa aj 3 krat za hodinu. On ma deti, nechce od nich odist. Ona je prenho vzduch. Nikto o nas nevie, len jej brat nas raz spolu videl ale mlci. Je mi snim fajn ale viem, ze keby sa o tom dozvedela jeho zena bude hystercit a vyhrazat sa. Je narozdiel odomna skareda. Ako mu mam povedat ze chcem aby sa rozviedol so zenou?
Som sobecka?
barbi:) nie ja som si to stihla precitat ved som ti aj odpisala, ze sa nedeje nic
lenze chcela som to aj dokazat, pretoze tie pochyby by tam boli stale... a ani sa ti necudujem, ze si si to najskor myslela..ved stale sa tu najde niekto kto vymysla sprostosti
denz schovaj ten prst lebo ti ho zlomim :)
a datelinka ma zase pravdu :)
datelinka- ja som sa ti ospravedlnil:)
a napisal som to len zo srandy a vedel som,ze to nie je mozne s tvojou osobou.
bolo to v teme kde sa nik iny nekuka.....to poprve........
nebudem sa už opakovať, ako je to s internetom od orange (čert ich vezmi) je veľa ľudí, ktorí majú IP xxx.xxx.217.xxx
alebo xxx.xxx.218.xxx
naozaj je niekedy na škodu, že sú IP viditeľné, naštrbí to dôveryhodnosť.
aj mne sa už stala krivda a bola som neprávom obvinená na základe IP :-(( však denz? :-)
Inko- nic v zlom :)))))))
normalka :))))))
len som vysunul prstek :)))
Inko: však dobre, som sa ti ospravedlnila, len macca to zmazala, tak si si to asi nestihla prečítať.
to co bolo Denz?:)
inko:)
no no no no :)))
barbinka: v case ked tuto temu Pomelo zalozila som ja mala IP 217.131..cely den som ju mala...takze ja som tuto temu naozaj nevymyslela :) a uz sa v tom nebudem vrtat, len nemam rada krivdu, tak to preto tento dokaz :D
ovečka, katka
je to môj názor, zničí to deťom život. Ja netvrdím, že to je len jej chyba. Ale nikto do toho nevidíme celkom. Stále je tu...čo ak?
čo ak si len chlap sem tam "vrzne" a doma je vzorný manžel, sama napísala, že ... nechce od nich odísť...
keby ju miloval zariadil by si život inak, podľa mňa mu to takto vyhovuje.
POMELO sa zobud z toho sna!
Si neskutočne naivná!
a ano... si sebecká..
teba ošuká a medove motuzy popod nos... a pride domov a robi to iste... lutujem vas obe.. ale ich DETI najviac...