Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som sobecka?

Príspevok v téme: Som sobecka?
pomelo

Hrozne milujem manzela mojej znamej, stretavame sa spolu, mame sa o com bavit, milujeme sa aj 3 krat za hodinu. On ma deti, nechce od nich odist. Ona je prenho vzduch. Nikto o nas nevie, len jej brat nas raz spolu videl ale mlci. Je mi snim fajn ale viem, ze keby sa o tom dozvedela jeho zena bude hystercit a vyhrazat sa. Je narozdiel odomna skareda. Ako mu mam povedat ze chcem aby sa rozviedol so zenou?

katka...

Preco znicenie zivotov? Aj ten chlap je na vine, ved podvadza svoju manzelku. Tak asi nie je v manzelstve velmi spokojny. A to ze manzelia maju za kazdu cenu ostat spolu len kvoli detom je hlupost. Deti nie su hlupe a vidia ako sa rodicia k sebe spravaju. Ze tam nieco neklape a trpia este viac ako by boli rodicia rozvedeni.

0vecka

2 katalinka tak to je trosku silne slovo ze znicenie zivot ....

nevim podla mna ak je ten chlap s tou zenou len kvoli detom tak treba mysliet aj na neho ze xcec mat niekoho kto ho ma rad ... len fakt je pravda ze napr s tym rozvodom by mohol pockat kym budu deti dospele ..

katalinka

pomelo zamysli sa nad tým čo si napísala. . .
Naozaj ti trocha dobrého sexu stačí na zničenie toľkých ľudských životov?

-giga

Vôbec nechápem prečo to sem píšeš. Aj si rozmášľala nad tym čo to spraví s deťmi po psychickej stráneke, a čo ked ten sexuálny ošial pominie tak za 1-2roky.
No ale deti tie sú na celý život..
A on je .....
Kam to spejeme?

luita

ze sa nehambíš to sem napísať!si obyčajná fľandra!vôbec ti nieje luto detí?myslíš len na to aby si sa s ním vyválala!mohla by si sa predstaviť v situácii,že to robí muž tebe? dnešná morálka je katastrofa.potom satu každa pýta čo mám robiť,mám svrbenie,zápal,alebo :pane bože, budem tehotná? rozum tu človekovi zastane nad niečímtakým!!želám ti ,aby sa ti to všetko spočítalo.Božie mlyny melú pomali ale isto!!

mimca75

ako mozes stavat svoje stastie na cudzom nestasti? neviem, kolko mas rokov, ale podla toho, "ze ty si krajsia", usudzujem, ze si nejaka 18-20 rocna. lebo toto zrela, rozumna zena nemoze napisat. krasa je pominutelna... sama si musis uvedomit, co je spravne, ak ta ma ozaj rad, odide aj sam od zeny, ale ak ho chces do toho nutit... urcite nerobis spravnu vec.... vela stastia v dalsom zivote.......

Matyo

No ide o to, že ako ťa on berie. Ak máš napr. 18 rokov a má ťa ako bokovku, tak sa rýchlo zobuď ale ak mu nevyšlo manželstvo a trápi sa v ňom a pri tebe sa cíti šťastný, tak je to jasné a nie je čo riešiť. A to či je to sebecké alebo nie nerieš. Človek niekedy musí byť sebecký ak ide o vlastné šťastie.

tarta

ste obaja sebecky par

taky vstah nema perspektivu ja by som sa bala ze sa mi to co som sposobila taj zene vrati .....