Ab Tronic X2 alebo Vibra tone

ahoj123

ja ho mám ako som už písala,ab tronic x2,použila som ho iba 2 krát,mám ho asi dva mesiace...asi by som ho tiež niekomu predala,tiež mám pocit že je lepšie zdravo sa stravovať,zacvičiť si-teda urobit nieco osozne pre svoje zdravie,ci uz fizycke alebo psychicke,a nie nejake hovadiny,ktore opisuju zazracne ucinky a pritom nemaju na zdravie cloveka velmi pozitivny vplyv...

youki

strucne: urcene pre ludi, ktorym zalezi na postave a nie na zdravi
V opacnom pripade sa spoliehate na cca 5% ludi, ktorym to nezanecha zle zdravotne nasledky (odnesu si to najma ladviny, traviaci system, krvne zrazeniny

A je pravda, ze to zakazali v niektoryc krajinach, vyrobca musel zaplatit velke odskodne poskodenym a museli odkupit zariadenia od zakaznikov za povodnu sumu.
neviem presne najist ten clanok, ale nieco je aj tu, kto chce najde si viac:
everything2.com

meggy10

ja mam tiez ab tronic, ale nezda sa mi byt dobry hlavne na ladviny!!! inac ho predam, kto by mal zaujem hlaste sa.

JAJKA37

preboha prestante s hlupostami a zacnite cvicit, a zdravo sa stravovat, nejest po 17 a vysledky pridu...nie nejakym stupidnym strojom, ktory narusuje cinnost srdca svojimi stahmi...ste nevedeli??

Vea

AJ ja som si objednala AB tronic a poctivo "cvičím" každý deň, mám ho síce zatiaľ len 2 týždne, no myslím, že už sa pomaly začína niečo "rysovať". Taktiež som to spojila s delenou stravou,lebo mám pocit, že treba upraviť aj stravovanie,aby sa výsledok objavil skôr. A tiež mám tej slaninky trošku viac :-). Takže sama som tiež veľmi zvedavá na výsledky, držím palce aj ostatným.

dsl

s ab tronic x2 skusenost nemam, ale pouzival som cca 10rokov do zadu prvy prototyp co sa predaval, ale bol na tom istom principe. tiez som neveril ze to moze pomahat.ale cca po 2 tyzdnoch pouzivania (najsilnejsia intenzita a vzdy som si dal vsetky programy za sebou) boli vysledky aspom pre mna uspokojive. neviem ako to je ked to clovek pouzva 5min.denne. po prvom pouziti som mal na bruchu svalovicu....