Ahojte mam záujem si objednať jeden z týchto prístrojov. Skôr ten Ab Tronic X2.
Chcela by som poprosiť všetkých ktorý ho majú a pravidelne používajú aby napísali svoje skúsenosti a výsledky.
Ďakujem
Ab Tronic X2 alebo Vibra tone
Inak v kanade ab-tronic zakazali koli tomu ze skodi organom kdesi je o tom aj clanok;)
Vibra tone nie, je to podivny princip, ja mam AB tronic a citim ako sa mi svaly same stahuju. Podla mna je to super. A dostat ho za super cenu tu, ja som si ho objednala a za par dni mi prisiel: www.hypernakup.biznisweb.sk
Ja nad nim tiež uvažujem, ale len ako doplnok k cvičeniu, myslím že to ako doplnok k cvičeniu funguje, ale samostatne to nemá cenu, ved takto si vylepšoval cvičenia ja Bruce LEE - myslím, že on to vymyslel - takže to až taká blbosť nebude....
žiadne natriasanie svalov vám nepomôže schudnúť! z tohto vám môže vzniknúť akurát tak TROMBOZA!tým,že sa tuk natriasa,može dôjsť ku krvným zrazeninám a tie vám po dlhšom čase dokážu zabiť...to je len môj osobný a edukovaný názor..
Tiež ho mám objednaný, som zvedavá ako s tým budem spokojná.
Ja som ho dnes prvykrat vyskusala. "Cvicila" som asi 20 minut. Brusko citim este teraz. Podla mna to funguje, ale asi to skor pomaha tym, ktori chcu svoje svaly spevnit, popripade maju par kil navyse. A tiez predsa nemoze clovek od toho ocakavat zazraky. Cvicenie je len 50% uspechu. Dalsich 50% tvori strava.
Vibratone si určite neobjednavaj,kamaratka ho mala a vôbec jej nepomáhal.Ešte som aj počula,že tie vlny čo vibrujú môžu mať za následok to, že v budúcnosti už neotehotnieš,lebo sa ti akoby maternica natriasala.Není to dobre.Kup si radšej AB Tronic,ja ho mám cvičim na nom pravidelne a pomáha mi k chudnutiu.Ked napr.niečo kalorické zjem,nemusím sa obávať,že s toho priberiem,lebo hned si pôjdem zacvičiť a kilá sú preč.Odporúčam.
ja si neviem predstavit ze by to fungovalo.... akoze nejake vysledky to asi da aby to nemohol nikto zalovat :) ale nepocul som este ze by to nejaky sportovci pouzivali ani napr ked maju nejake zranenie ze nemozu cvicit normalne...