Ahojte mam záujem si objednať jeden z týchto prístrojov. Skôr ten Ab Tronic X2.
Chcela by som poprosiť všetkých ktorý ho majú a pravidelne používajú aby napísali svoje skúsenosti a výsledky.
Ďakujem
Ab Tronic X2 alebo Vibra tone
Lucia ja som svalovicu aj mal, zavisi ako ho pouzivas, poriadne si ho utiahni, zapni si treti program, intezitu daj na 5 a nechaj si to tak 2 hodiny a potom by si mala mat svalovicu
Nazdar, ja mam 19 rokov a tiez som si ho kupil, je super, som sportovec ale mam podkozny tuk, kupil som si ho na brucho aby som sa ho zbavil, a myslim, ze zatial celkom sa svaly na bruchu rysuju, ale samozrejme ta ho kombinujem aj s klasickymi brusakmi, pouzivam ho asi dva hodiny denne, program 3 a intenzita 5, ked uz prepnem na intenzitu 6 zapnu sa automaticky aj zadne elektrody na chrbte a to nechcem, neviete ako sa daju vypnut aby som si mohol nastavit vyssiu intenzitu? staci ked ich iba odpojim?
Ja tento prístroj mám dnes som to dala výskúšať svojmu priateľovi a on si to dal na intenzitu 10. prišlo mu zle zbledol a odpadol mi..skoro som zinfarktovala takže ak to niektorí máte a to hlavne chlapi nebudte frajeri a vždy si intenzitu zvyšujte postupne kým si na to zvyknete lebo potom sa môže stať aj takéto...
ja ho este nemam ale chcel by som ale som decko a newiem ci to mozu pouzivat odpiste pls
ja to mavam na tesiatke intenzite a vydrzim to pretoze ja uz mam vypracovano az az brucho takze to dokazem vydrzat , abtronic x2 je fakt super vecicka a mam ho originalne z top shopu,vydel som ho v hypernovej ale je to uplna kopia toho co mam ja
abtronic ja mam zaujem, kontaktuj ma na moj e-mail winetka@azet.sk
mam na predaj viac kusov abtronic X2 dovazane priamo s fitmy cena 33 auro aj s dobierkou v pripad ezaujmu volajte 0915462469