Ahojte mam záujem si objednať jeden z týchto prístrojov. Skôr ten Ab Tronic X2.
Chcela by som poprosiť všetkých ktorý ho majú a pravidelne používajú aby napísali svoje skúsenosti a výsledky.
Ďakujem
Ab Tronic X2 alebo Vibra tone
Baby na nete mate cely ten navod k ab tronicu v pdf v cestine len stiahnite :-) vela stastia pri spevnovani
Leticia mám zaujem o gel napíšte mi email dohodneme sa :)
Ja mám AB Tronic a fakt to účinkuje, po prvom použití som mala na druhý deň na bruchu svalovicu a to myslím úplne vážne. Niečo na tom bude, len si treba na to zvyknúť, môže to byť spočiatku také trochu nepríjemné, ale časom. Teraz ho však zo zdravotných dôvodov používať nemôžem a chcem ho predať, ak by niekto mal záujem. Ja som ho málo používala.
Ahojte poradte mi ako si mam zapnut ten ab tronic x2 lebo to neviem dostala som len anglicky manuaal aaa aj ako si to mam nastavit aby mi to slo ... dakujem :D
ahojte, co ste pouzivali na natretie tych pasov ked sa vam minula ta vodicka?? skusala som obycajnu vodu ale nejde to tak(je to pisane aj v navode ze tam nejde ale vyskusala som len :) )
Ahojte prosim vas ako sa zapina ten ab tronic x2 ... my sme k tomu dostali anglicky navod a neviemako si to mam zapnut.
Ja mam abtronic 2 zhruba tyzden, pouzivam ho na programe 8 a intenzita 10 asi 2- 3 hodiny denne na bruchu a po hodine na stehnach a je tam viditelne zlepsenie.A to mam len 70 kg na vysku 175 :P
www.neckermann.sk tam majú ABtronic X2 za 19,90€