Ahojte mam záujem si objednať jeden z týchto prístrojov. Skôr ten Ab Tronic X2.
Chcela by som poprosiť všetkých ktorý ho majú a pravidelne používajú aby napísali svoje skúsenosti a výsledky.
Ďakujem
Ab Tronic X2 alebo Vibra tone
ja mam na predaj viac kusov abtronic x2 .Cena za jedno balenie je 28 EUR aj s postovnym,pri kupe viacerych kusov cena klesa
alebo www.fitnessport.sk aj tu je ich dost.
kuknite toto www.insportline.sk
ale oni maju drahe tie stroje.
ahojte ja som si kupila vibro stroj master g1
a je perfektný.
Dost to trasie ale uz mam dole 8 kg a to za 3 mesiace a jem uplne vsetko len sa trasiem a chudnem.
Nejspíš si narazila na padělek. To je tak když chce někdo ušetřit a koupí šunt z aukra. Pak se diví, že mu to nefunguje. Nejlépe je koupit v topshopu nebo tady www.pronasezdravi.cz
Ahojte, ja použivam Gymform ABS Core a funguje to, niekto hovori ze nie, ale ja som spokojná.Treba trpezlivosť.pa
Ahojte, tak som si ho aj ja kúpila... ale mám problém. Napriek tomu, že pás mám pevne obopnutý a použila som dostatočné množstvo gélu, pás sa mi sám po pár sekundách vypína. Viete niekto poradiť čím to môže byť? Vopred ďakujem
Ahojte,
mam ABtronic cca 3 tyzdne, z brucha zatim 4cm dole, denne cca 30 minut.
Prosim ma niekto z vas co hovorite o skodlivosti relevantne linky na tie zakazy pripadne overenie si faktov o skodlivosti? Ale realne, nie jedna pani povedala...
program 3 a intenzita 5, ked uz prepnem na intenzitu 6 zapnu sa automaticky aj zadne elektrody na chrbte a to nechcem, neviete ako sa daju vypnut aby som si mohol nastavit vyssiu intenzitu? staci ked ich iba odpojim?