Možno si to ani nikto neprečíta,ale potrebujem to so seba dostať...Žijem s mužom vo veľkom dome. On má dosť veľa peňazí, má dobré potavenie a je aj pomerne známy. Aby ste si nemysleli, že so zlatokopka,lebo pred svadbou nemal peniaze ani postavenie. A ide teda práve oňho..Žijeme dobre..niekedy. Nie je to v tom že by mal inú, ale v povahe odkedy má peniaze. Proste sa na čokoľvek urazí, napr. ak mu nedám večeru načas ale o 10 min neskôr, alebo ak si poviem svoj názor, a nepáči sa mu tak sa so mnou nebaví a žiada ospravedlnenie, vtedy sa so mnou baví ako s handrou a pošle ma do p...Nemôžem si kúpiť oblečenie ktoré sa mi páči ani topánky ktoré chcem. A začal byť extrémne žiarlivý. Kedysi som boĺa modelka, no to už je dávno preč. Som vyštudovaná právnička no vždy zo mňa urobí totálnu chuderu..
peniaze nie sú všetko....
deuls:
mozno si Ta Tvoj muz prestal vazit, ak sa pre neho vsetko co robis stalo samozrejmostou. Ak sklopis usi a vsetko akceptujes, tak ma navrch.
Na to je tiez metoda, nedat sa, ozvat sa. Najst si argumenty a zvozit ho az pod zem. Dupnut si nohou. Co je on viac ? Nie.
Vyvrsuje sa preto, ze ma postavenie, viac penazi ? No a ? Tak mu pripomen, ze Ty si bola modelkou, teraz si pravnicka a on prisiel do manzelstva s holym zadkom. A ze nie si nejaka onuca o ktoru si bude cistit svoje mindraky.
Nestratila som sa, napísala som v piatok, že mám ešte pojednávanie a tiež sa potrebujem poradiť s klientom a prebrať zopár podrobností. Bola som modelka, no a čo? Som právnička, a zároveň obyčajná žena a tiež môžem mať problém. Koľko lekárov má problém a nerieši si to či už u seba či už u svojho kolegu z "fachu?"
Neriešim to lebo sa hambím pred ľuĎmi za to ako žijem. Je obdobie kedy to je v pohode a kedy nie.
Janka001 ako si prišla na to, že ho neľúbim a že nemám deti? Za to že som dieťa nespomenula?
Robím trestné právo, áno riešim situáciu iných ale svoju nie, ja si to uznávam, no potrebovala som sa vyrozprávať takto, a nie žiadnej kamarátke alebo rodine ani známym, lebo by to hneď vedelo široké okolie, už som sa raz poučila...takže preto takto.
alebo sa vas zlakla
ale zoparkrat sa vyjadrila este k teme.. mozno ma nejake povinnosti alebo uz pripravuje veceru milemu :)
inko
mas pravdu,nezalezi,kto ma ake pvolanie,ale...ako sa pobije s problemom.
Mne sa ale zda,ze je to tu vymyslene.Dievca napisalo,ze ma problem,podotkla,ze bola manekinka a teraz je pravnicka...a potom sa stratila
my sme sa nevadilii:D alebo mi nieco uslo?:))) treba pozornejsie citat a diky Tessy
hm, "psici" toto by som hádkou nenazvala
pozorný čitateľ si všimne, že inkognito len reagovala na to, aké trápne je meniť nicky a prezentované názory
Vadite sa tu ako psy a stale ti isty.Co keby ste sa stretli a vytrhali si vlasy?
katarina??? vazne? neokakavaj nas tu dobre?:)
ani nie pred pol hodinou si tu pisala v mene Lany o tom, ako tej pravnicke neveris a ze si vymysla a pozri sa co robis ty
:)