NAHLIM SA DO SEXU

Príspevok v téme: NAHLIM SA DO SEXU
salma77

moja situacia ma prinutila zamysliet sa nad tym a poradit sa. Mam 24. rokov, celkom dobre zamestnanie, nemam sa zle. Staleho priatela nemam, aj ked by som konecne chcela najst muza s ktorym mi bude dobre, muza do zivota. &Neviem sa vsak krotit v intimnom zivote. Nie som ziadna nymfomanka, alebo podobne ale milujem sex a mozno koli tomu si nemozem najst dlhodoby vztah. Hned ako sa spoznam s muzom, chcem ho mat v postely. Nehovorim, ze kazdeho. Len ked ma muz zaujme, pritahuje, mam rada intimno. Mozno mi vztah nvydrzi, lebo priskoro pouzijem postel. Ale neviem si predstavit ze sa budeme stretavat bez sexu. Neviem, co robit. A tak ked spoznam muza je to vacsinou len o sexe. Uz dva roky spavam s priatelom mojej kamosky. Paci sa mi byt pritazliva.Ale chcem si najst naozaqjstny vztah, da sa to????

lesna žienka

moja zlata, ty velmi dobre vieš, čo maš robiť, pretože každy inteligentny človek vie, že ked robi niečo, čo mu brani vytvoriť si s niekym seriozny vzťah, tak sa to aspon pokusi potlačiť. ak tak velmi chceš vzťah s niekym,prečo nie si kvoli tomu ochotna obetovať svoju tužbu po sexe? asi pudy su u teba prvorade.. a to,že spavaš s priatelom svojej kamošky, ani nekomentujem. prajem vela šťastia v hladani "toho praveho"..

xd

myslis si ze je to fer voci kamoske?? no ze sa nehanbis.. totosa vazne nerobi.. chces byt pritazliva? najdi si ineho... ten je uz zadany.. do kelu.. aj s podvadzanim! to je to najhrosie co moze byt.. a vobec.. kde ma svedomie ten jej frajer??

Nesudim

Nesudim. Pravdupovediac som s takou babou chodil 8 rokov. Spoznali sme sa a spali sme spolu hned po prvom rande. Bolo to uzasne a zamilovali sme sa do seba. Pre mna je sex dolezity a neriesim lasku pokial neviem ci si nebudeme rozumiet v posteli. Prezili sme spolu 8 rokov a nelutujem ani jeden. Takze ti prajem vela stastia a daj si pozor na zdravie ak to robis casto, lebo to uz hranici skor so zavislostou.

PEPO36

TOTOT JE VASA RADA? NIEKOMU NADAVAT DO CUNDIER? VED SA ZAMYSLITE DIEVCATA!!!!!! CLOVEK SEM NAPISE LEBO CHCE PORADT MOZNOSTI A NIE ABY HO URAZALA HLUPANA KTORA SI SEDI NA KABLI! IDE TO TU DOLE WODOU!

zavislost?

Rozumies preco zeny muzov pritahuju? Lebo zeny im pomhaju najst ich vlastnu zensku milujucu stranku a utvrdit sa zaroven vo svojej mocnej muznosti. Vdaka tomu nachadzaju dvaja harmoniu, ktora im pomaha vytvorit vztah. Ak si prilis muzna, obaja citite, ze tu harmoniu spolu nezazijete, zial na tvoju skodu - on si najde inu.