NAHLIM SA DO SEXU

Príspevok v téme: NAHLIM SA DO SEXU
salma77

moja situacia ma prinutila zamysliet sa nad tym a poradit sa. Mam 24. rokov, celkom dobre zamestnanie, nemam sa zle. Staleho priatela nemam, aj ked by som konecne chcela najst muza s ktorym mi bude dobre, muza do zivota. &Neviem sa vsak krotit v intimnom zivote. Nie som ziadna nymfomanka, alebo podobne ale milujem sex a mozno koli tomu si nemozem najst dlhodoby vztah. Hned ako sa spoznam s muzom, chcem ho mat v postely. Nehovorim, ze kazdeho. Len ked ma muz zaujme, pritahuje, mam rada intimno. Mozno mi vztah nvydrzi, lebo priskoro pouzijem postel. Ale neviem si predstavit ze sa budeme stretavat bez sexu. Neviem, co robit. A tak ked spoznam muza je to vacsinou len o sexe. Uz dva roky spavam s priatelom mojej kamosky. Paci sa mi byt pritazliva.Ale chcem si najst naozaqjstny vztah, da sa to????

zavislost?

Pozri, je muzske citenie a zenske citenie. Keby existovalo len muzske, tak by ludstvo len nazavazne kopulovalo a keby len zenske, nadvazovali by sa len platonicke vztahy. Lenze kazdy muz ma v sebe aj nieco zenske a k tomu sa so zenou s muzskym citenim (ako si ty) nikdy nedostane, cize nikdy nepociti aj tuzbu po hlbsom vztahu s tebou. Je na tebe, aby si v sebe hladala aj vlastnu zenskost, inak muzi v tvojej vagine budu len masturbovat ako doteraz a milovanie si nikdy neuzijes.
Ked budes viac zenska, nebudes mat okamzitu potrebu sexualneho zblizenia skor, nez ti tvoje city povedia:" ANO, s nim ANO". Potom aj on povie ANO vasmu vztahu. Takto to trapi len teba a muzov vobec. Ani by ich nenapadlo nieco viac si s tebou zacinat, lebo nechtiac ubijas ich neznu stranku a tuzbu po zene ako partnerke.

hnus

presne tak,nikto ta nechce za priatelku,lebo ta kazdy ma len za k.rvu a kym sa nezmenis ty,tak nikoho mat ani nebudes a budes len handra,do ktorej sa kazdy utrie

salma77

ja ale chcem zakazdym aby z toho bolo viac, aby to bol vztah. al chlapi sa nechcu viazat, kazdy povie ze chce len kamaratstvo a stretavat sa. Ja nemam na rozumnych a zodpovednych muzov stastie. Chcem aby bol pri mne, mali sme skvely vztah aj sex. Mne potom staci len jeden. Ale ten co chce to co ja nie je zatial v dohladne :(

zavislost?

Salma, ty potrebujes zazivat orgazmus s niekym kto sita vsimne a je ti aspon trochu sympaticky? Nestacilo by objatie? Uz aj bozky by sa mi hnusili (nieto este sex), keby som ich zadielala s kdekym sympatickym. Potom nemas sancu zazit to VYNIMOCNE s tym pravym, lebo si to "zahodila" pri inych. Ked uz je to fakt tak zle a nic s tym nenarobis, aspon jednu sexulanu polohu si nehaj pre NEHO, ktoru nebudes robit s nikym inym, kym ON nepride. Ako potom roroznas toho vynimocneho, ked tie vynimocne veci zdielas s kdekym, kto je sice fajn, no nic moc na dlhsiu dobu a pocit naplnenia? Vychadza mi to tak, ze s tym pravym pre TOTO nebudes schopna sexu, pretoze nejaky kontrast musi nastat, ci chces alebo nie.

nestea

tak to mam dost...akoze svojej kamaratky naozaj??? vies co znamena to sloicko SVEDOMIE? tak ty si dobre nahlavu

ale ako sa hovorí vsetko sa raz vrati :)ale 3nasobne