moja situacia ma prinutila zamysliet sa nad tym a poradit sa. Mam 24. rokov, celkom dobre zamestnanie, nemam sa zle. Staleho priatela nemam, aj ked by som konecne chcela najst muza s ktorym mi bude dobre, muza do zivota. &Neviem sa vsak krotit v intimnom zivote. Nie som ziadna nymfomanka, alebo podobne ale milujem sex a mozno koli tomu si nemozem najst dlhodoby vztah. Hned ako sa spoznam s muzom, chcem ho mat v postely. Nehovorim, ze kazdeho. Len ked ma muz zaujme, pritahuje, mam rada intimno. Mozno mi vztah nvydrzi, lebo priskoro pouzijem postel. Ale neviem si predstavit ze sa budeme stretavat bez sexu. Neviem, co robit. A tak ked spoznam muza je to vacsinou len o sexe. Uz dva roky spavam s priatelom mojej kamosky. Paci sa mi byt pritazliva.Ale chcem si najst naozaqjstny vztah, da sa to????
NAHLIM SA DO SEXU
ed nemzenis svoje priority tak sa to dat nebude..takto ta bude vzdy kazdy povazovat len za dievca na sex a nie na vztah..
a to ze spavas s priatelom kamaratky, za to by si sa mala hanbit a nie sa tu chvalit..chudera ta baba...ale ty nevies co aka to je bolest ked ta niekto podvadza, ty to nepochopis lebo ty mas muzov len na sex..raz sa to mozno stane aj tebe a pochopis
Denz, nechces byt moj priatel? :DD
priatelia si maju pomahat a delit sa v dobrom aj zlom:)
fuj...ked sa ti tak paci byt pritazliva to si nedokazes klofnut kockoho ineho ale musi to byt zrovna kamoskyn priatel??
2 roky spavas s priatelom svojej kamosky....ty si riadne bezcharakterna
Dufam, ze si si dala urobit HPV test... A ine tiez.
Nechcela by som ta za kamosku. Ked nemas v sebe dost gusta na to, aby si sa ovladla a nesulozila s kamoskinym priatelom. Lompa jedna.
To sa nemôžeš pýtať druhých, ale sama seba. Ozajstný vzťah a čistá láska existujú, len ich nevidno na každom "kroku" narozdiel od sexu.