Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môžu tabletky zväčšiť prsia?

damian

Mimi, vidim, ze Tvoju dobry volu upozornit za zavazne rizika nik neocenil. Je sutne pozerat sa na to, ako zeny hazarduju zo zdravim. Mozno, keby videli budunost, odmietli by nielen HAK ale vsetky chemicke jedy. Niektori este staale nevnimaju bolestnu skutocnost, ze coraz viac je mladych ludi vazne chorych a vsetky tie choroby napreduju. Neviem, ci sa ludia spamataju, pokial uz pre nich nebude neskoro.

mne padali tiez

sdsfsdfs vies ze vlasy ti mozu vypadavat koli tomu ze mozes mat zdravotny problem s vajecnikmi,a moze ti chybat zensky hormon(yadine ho obsahuje)a kvoli tomu ti mozzu vypadavat vlasy?

valentina

ahoj chcem sa iba vyjadrit na HAK a a spojeny rast prs .....jedne sa ohanate vetami ze nepomozu na rast prs a su to somariny ale preco sa ine dievcata vyjadrili ze im to pomohlo aj o niekolko cisel? podla mna je to u kazdej ine ako ktora HAk sadne a ci aj z nej konkretne prsia rastu,lebo nie z kazdej je pozitivny ucinok! ak ma niekto kladne skusenosti tak budem rada ak mi pri vybere pomoze a ak nie tak najlepsie poradi gynekologicka.

jenifer

Ahoj, mám 19 rokov a ako každy tu mám malé prsia snažila som sa s tým vo vnútri vyrovnať ale nejde to. Aj ked priateľovi sa moje prsia páčia také ako sú. Ale ja sa stále cítim trošku menejcenná... všetky moje kamošky majú minimálne väčšie B-čka alebo C,D ... no len ja mám A- jedne z tých najmenších. Prosím poradte mi nejaké dobré tabletky so zaručeným pozitívnym výsledkom. jenn07@inmail.sk... dakujem

sdsfsdfs

aj mne z YADIN padali , resp. stale padaju vlasy, aj ked som ich uz vysadila :( ja uz newiem co robit aby prestali, ved mi uz aj pokozku vidno :((((((

glacierka

ahoj, ja som dva roky uzivala cilest. prsia sa mi po nich nezvacsili. A ak ano ,tak som pribrala aj na inych partiach. bolievala ma casto hlava a nakoniec mi gynekolog povedal, ze su na mna moc silne... ako mi ich mohol predpisovat dva roky to nechapem...

zuzka014

ahoj evciatko7
mas uplnu pravdu s tymto....inak kde si si dala robit silikony a kolko ml-ove
ak mozem vediet,dikes

evciatko7

Boze baby, ako mozete byt tak naivne?Zo ziadnych tabletiek vam prsia nenarastu.Keby niekto objavil taky liek, stal by sa z neho miliardar, a plastiku prs silikonmi by viac nerobili...Vazne, zobudte sa...Ja som tiez nemala prsia, takze vas svojim sposobom chapem, ale nechapem vasu naivitu..Mam silikony, a som nadmieru spokojna...Pretoze, je to jedina moznost ako prsia narastu, bez antikoncepcii z ktorych sa pribera VSADE. Takze ked vazne chcete prsia, chodte pod noz.A nehladajte lieky na rast prs...A myslim ze priemerne sa to pohybuje okolo 70000, a to podla mna si kazda zena dokaze nasetrit.A ked nie, tak sa naucte zit s plochou hrudou, ale nedopujte sa tabletkami,ktore su len na to,aby ti co ich vyrobili si plnili za vasu hlupost vrecka...To je vsetko, ale musela som sem prispiet...