charizma

Príspevok v téme: charizma
luciferka

Stalo sa vam niekedy, ze ste stretli cloveka, ktoreho ste uz neodstali z hlavy, a pritom ste ho vobec nepoznali? ja som asi blazon, ale pred dvoma rokmi som stretla cloveka, na ktoreho doteraz spominam. Dostal ma svojim vyzarovanim, kludom, jednoducho ani neviem cim, a to som ho videla 10 minut......, teraz som ho stretla znova, no a som hotova..., vobec mi neide o to ako vyzeral, podla tvare by som ho nespoznala, jedna sa o ten pocit,ked je taky clovek nablizsku...., ako ho dostat von z hlavy a myslienok?

luciferka

asi odvahu, a ani predstavu...., a nikdy som nic podobne nepocitila.....a ani nespravila, vzdy som nechala vsetko na nahodu....

sway

Naozaj nemas predstavu?Alebo skor odvahu?
Ak to nevezmes do vlastnych ruk,tazko sa budes vediet sustredit na nieco ine..

luciferka

ja sa ale poznam, radsej to necham cele tak, o par mesiacov sa s nim zase stretnem, zase sa to ozivi, a takto dookola......nemam predstavu akoto spravit aby to bolo nenapadne, a nenasilne, a aby si to nevysvetlil uplne inym sposobom

luciferka

to ohladom prace nie je zle, nad tym som uz premyslala, aj ked ja to tam dobre poznam.......kontaktovat tretiu osobu by sa dalo, ale to nemozem, kedze sme vo vztahu pri ktorom si to nemozem dovolit :D, by som mala pruser :D........., musim nieco vymysliet.........

sway

Co keby si ho kontaktovala ohladom prace?Ze by si sa chcela popytat ake to tam je?Alebo vyuzi nejaku tretiu osobu,co sa s nim pozna,nech zariadi "nahodne" spolocne posedenie,pri ktorom bude prilezitost na rozhovor..
Trochu aktivity by si mohla vyvinut,ak ta naozaj zaujima.

luciferka

asi by som mala problem kontaktovat aj niekoho ineho, ale nevahala by som tak vela ako teraz....., chodim okolo toho uz dlho, a viem ze sa s nim este pravdepodobne stretnem, kedze miestu kde pracuje sa nebudem vyhybat, lebo sa mi tam strasne paci....., a ked mu napisem, a potom sa mu tam ukazem raz ako kolegyna mozno, tak to fakt neprezijem..........

sway

Je to pre teba taka veda,pretoze ta jeho charizma je asi naozaj silna:-) Alebo by si mala problem takto kontaktovat hocikoho ineho? Mne to totiz zvlastne nepripada.

luciferka

hej bude, a o to viac, ze by stacila jedna sprava....... ale hold,ak sa s nim potom stretnem nazivo, tak sa prepadnem od hanby....no neviem co urobim, ale nechcem a nemozem sa niekomu vnutit......