charizma

Príspevok v téme: charizma
luciferka

Stalo sa vam niekedy, ze ste stretli cloveka, ktoreho ste uz neodstali z hlavy, a pritom ste ho vobec nepoznali? ja som asi blazon, ale pred dvoma rokmi som stretla cloveka, na ktoreho doteraz spominam. Dostal ma svojim vyzarovanim, kludom, jednoducho ani neviem cim, a to som ho videla 10 minut......, teraz som ho stretla znova, no a som hotova..., vobec mi neide o to ako vyzeral, podla tvare by som ho nespoznala, jedna sa o ten pocit,ked je taky clovek nablizsku...., ako ho dostat von z hlavy a myslienok?

snilka

Mne sa to tusim stava, ale na druhy den ci o par dni na toho cloveka, ktor yma na chvilu "ocari" zas zabudnem. Teda istu dobu sa mi stavala taka vec, ze sa mi pacil jeden chlapec v autobuse, trvalo to tak asi 2 roky, co som ho vidavala v to buse par krat za mesiac asi 2 minuty. Raz som ho zbadala na inom mieste...no ano, bolo to zvlastne a to som s nim nikdy neprehodila ani slovo ani on so mnou. Cize je to asi skor o mojej fantazii. Neviem cim ma tak pritahoval, na istej urovni sa mi zdal aj nesympaticky alebo som si to len priala, aby ma ta pritazlivost neprenasledovala.