Stalo sa vam niekedy, ze ste stretli cloveka, ktoreho ste uz neodstali z hlavy, a pritom ste ho vobec nepoznali? ja som asi blazon, ale pred dvoma rokmi som stretla cloveka, na ktoreho doteraz spominam. Dostal ma svojim vyzarovanim, kludom, jednoducho ani neviem cim, a to som ho videla 10 minut......, teraz som ho stretla znova, no a som hotova..., vobec mi neide o to ako vyzeral, podla tvare by som ho nespoznala, jedna sa o ten pocit,ked je taky clovek nablizsku...., ako ho dostat von z hlavy a myslienok?
charizma
A preco ho spoznat nemozes? Ked ti ucaril ako clovek, mozno ked ho ako cloveka spoznas, ocarenie bude fuc a budes mat klud alebo si to budes uzivat nadalej. Taky clovek je vzacny, uz len preto, ze pri inom sa ti to este nestalo. Moze tvoj zivot obohatit a aj ty jeho.
lebo ten pocit ma nepresiel 2 roky, tie dva roky som ho nevidela, len som o tom cloveku pocula, a aj to same dobre veci, a ked som ho teraz stretla, no koniec, chudak aj on bol cely dopleteny, lebo som mala pocit ze ziarim...., asi ani nechapal.....no nic, nejako sa mi to snad podari vytlct z hlavy, pretoze spoznat blizssie ho nemozem, tak ma aspon obcas dobije energiou ............
suhlas, očarenie prejde, uži si ten príjemný pocit. načo sa ho zbavovať?
A preco si ho chces teda dostat z hlavy, ked ti ucaroval ako clovek? Ved to je pekne. Mne to pride skor ako ista zavislot na existencii toho cloveka, inak by si nanho furt nemyslela a netrapilo by ta to, ale radovala sa z toho a dakovala Bohu, ze mozes nieco tak krasne a ciste zazivat.
lost, ja viem ze si tu osobu mozem len prikraslovat, ze si mozem predstavit ze je taka ci onaka, a moze byt uplne ina, to viem....., ja si nepredstavujem aka ta osoba je, asi ste ma nepochopili......, nie su to predstavy, ze vaaa ten je krasny, dobry, mily, pozorny, urcite by ma nepodviedol......., ten clovek nie je ani krasny, urcite ma kopu chyb, mne len jednoducho ucaroval, ako clovek, nie ako sexualny objekt mojej tuzby a nejakej potrebnej opory......
nechces si nechat skazit sen, hm, lost ? ale vieš čo, nevadí, keď príde ONA, tak na tu tvoju vysnívanú zabudneš
Si sa s nim rozpravala aj? Kde/za akych okolnosti sa to vase stretnutie odohravalo?
možno je ti súdený :))
mne neide o to,ze sa mi tten clovek paci, jednoducho ma tak neskutocne ocaril niecim co neviem pomenovat, ze ho nedokazem vyhodit z hlavy, a tie pocity, co potom cely den vo mne zostali, zidne stresy, unava ani nic ako po obvykle dni v praci......neide mi to do hlavy ako niekto dokaze mat nieco take v sebe a takto posobit na niekoho druheho, nikdy predtym sa mi to nestalo, a vadi mi to, lebo vsetky moje myslienky smeruju k nemu