Pes a babatko

karol55

my sme tiez mali problem len stým že vonku na záhrade nám behal pes po pieskovisku, tak sme kúpili také s pevným krytom a už žiadny problém:) zvykli si na seba naštastie

Jessi_1111

Mária@pokiaľ sa to nezlepší, zakáž jej kontakt s ním!!! Je predsa dôležitejší ten psík, ako jej rozmaznané správanie, no nie?

Deria

maria,
aaaaa, az teraz som si dala do suvisu, ze to si vlastne ty, ta ista, ktorej sa psik boji, lebo si nestastne spadla a psik, atd...vidis, on sa fakt neciti pri tebe v bezpeci. za to, ze si nestastne spadla nemozes ale za to, ze to dieta ho stresuje, mozes. a je to tu. tvoj pes ti prestava totiz verit. takze vies, co mas robit. ochranovat ho vzdy a vsade a hlavne, ked je taky malicky a zranitelny.

lost

jj, tiez by som asi povedal rodicom dietata, ze "buď - alebo"
alebo by som na oplatku isiel k nim, chytil TV nad hlavu a treskol o zem a povel to iste co hovoria oni, ked je psovi zle..

hold, niekedy je lepsie zazit, ako milion krat vysvetlovat :D

ale predtym, teda myslim ze ty si to uz urobila, je dobre ich naucit co je a co nie je dobre robit so psom, taky rychlokurz ako zit so psom.. ale ak to nepochopia, tak hold smola..

a to ze je dieta nevedome neospravedlnuje (dieta sice ano) ale nikdy nie rodicov, inak by som mohol nahovorit 2 rocne dieta nech v nevedomosti vyhodi do vzduchu nejaku atomovu bombu :D

poldecak

mária-

súhlasím s Deriou. zdravie môjho psíka by mi bolo prednejšie. nech sa zdúvajú. keď im je to jedno, znamená to že nemajú vzťah ku zvieratám. tiež som zažila niečo podobné, ale už mám pokoj :) nech kúpia malému na máganie plyšáka. a keď sa stane že psík sa zľakne, alebo ho to bude moc bolieť a zaútočí na to dieťa? kto bude najhorší? samozrejme pes. hnusná beštia ktorú dať treba rýchlo utratiť!

Deria

maria, neviem kolko mas rokov ale svojho psika by si si mala vediet obranit. ak mu maly skutocne ublizuje, tak to musis zatrhnut, aj za cenu toho, ze sa rodina bude s tebou hnevat!

mária-

hovorí sa, že je dobré mať psíka pri dieťati, ale že treba dávať pozor aby psík dieťaťu neublížil. U nás bol iný problém. neter má dva roky a už skoro rok sa trápim, lebo môjmu psíkovi ubližuje. Mám yorkshira a neter odkedy vie chodiť ine nevidí len psíka. Žiadne hračky ju nezaujímajú, ked je u mna len psík. A ona nevie odhladnúť silu a ubližuje jej. Chce ju vláčiť na rukách, so silou jej stíska chrbátik a psík potichu trpí.Darmo netery vysvetlujem, že psík trpí a bolí ho to, ona je ním ako fascinovaná. Veľa sa s bratom a jeho ženou kvoli tomu vadíme, lebo im je to jedno. Takže aj naopak treba uvažovať.