ranajky - zemla :)

levicaaaaa

fenix: my sme čakali len a len na teba, kedy ty prídeš a povieš nám dlhoočakávanú pravdu...

a mimochodom, kto sa háda??????? viete ľudia vôbec o tom, že toto je DISKUSNÉ FÓRUM ????? tak keď niekto diskutuje, tak prečo sa hneď musí automaticky hádať???

levicaaaaa

denz,ale veď ja som ani raz nepovedala, že sa netreba najesť do sýta. na raňajky jedine do sýta, ale nie jednoduché cukry... aj v čokoláde sú jednoduché cukry...

Denz

ee...treba sa najest do sýta ranajkami a funguje to.
jednoduche cukry .....nie cokoladu....tam je tuk.
pisem skusenost.........nehadam sa :))

levicaaaaa

Denz, dík za linky, je tam napísané to isté čo som sem hodila aj ja, len ty si to asi špatne pochopil... proste to neznamená, že si máš dať ráno šišky a do kávy tri lyžičky cukru ale že sa máš najesť vyvážene...

levicaaaaa

Váš organizmus sa ráno prebúdza a žiada nevyhnutné živiny a vodu a vy mu miesto toho dáte cukor.Zvýšením hladiny cukru v krvi nútite organizmus k vyrovnaniu tohto prebytku. Organizmus tento prebytok odstráni tak, že ho premieňa na tuk. Výsledkom je zníženie hladiny cukru v krvi, často pod úroveň, s ktorou ste sa prebudili. A teraz sa dostavuje pocit hladu a máte pocit slabosti, pretože váš mozog má nedostatok cukru. A to je situácia, kedy sa začínajú ozývať chuťové bunky. Ak chcete prekonať pocity hladu, potrebujete znova prijať jednoduché sacharidy (čokoládu, sladkú kávu, sendvič, cukrovinky, sušienky, šišky, nealkoholické nápoje a šťavy, atď.), ktoré znova zvýšia hladinu cukru v krvi a oslobodia vás od pocitov hladu a slabosti. Po každej dodávke cukru nasleduje nutnosť tento prebytok vyrovnať. Tento cyklus sa niekoľkokrát denne opakuje a vy si tak vytvárate závislosť na sacharidoch. Nadmerné množstvo sacharidov spôsobuje, že organizmus nepretržite pracuje v preťažení. A to je jedna z najčastejších príčin vzniku mnohých zdravotných ťažkostí. Nadmerné množstvo cukru bude vždy znova a znova premieňané na tuk.

celý článok na: www.chudnutie.biznisweb.sk