zufala z nadbytocnych kilogramov....

Príspevok v téme: zufala z nadbytocnych kilogramov....
Lenkam

ahojte,

mam 164 cm a vazim 72 kg. mojim problemom je ze som uz zufala z mojich nadbytocnych kil. nie a nie schudnut. mam skusenosti s viacerymi dietami ale nikdy som nevydrzala pri nich. chvilu som drzala aj 90 dnovu dietu ale ludia maju skusenosti ze kila sa vratia spat, tak som s nou prestala. s cvicenim nemam problem, chodim do posilovne aj na aerobiky, jem 3x denne skor zdravo ako nezdravo ale bohuzial sa to nehybe... viete mi poradit...ako sa raz a navzdy zbavit tych kil?

keroline

no akosi sa tu nik neozýva ja som dnes mala celkom fajn den :
R: celozrnny chlieb s maslom a horcicou
D: jablko
O: pecene zemiaky so syrom a zeleninou
V: kava s mliekom

betinka

ahojte od zajtra zacinam so sebou nieco robit, prida sa niekto ku mne? chcem sa stravovat naozaj zdravo.. dufam ze sa mi to podari uz asi mesiac chudnem a zatial som dala dole 4kila ale teraz som sa fakt rozjedla. Som chora cize nechodim do skoly tak to bude asi troska tazsie ovladat sa ale dufam ze sa mi podari.. tak prida sa niekto??

Lenkam

ahojte, dnes som zas bola cvicit ale ked som sa videla v zrkadle, takto to uz dalej neide... poradte uz som zufala pravidelne jem zdrave nemastne jedla sladkosti uz vobec ale vaha sa stale nehybe :-(

katalinka

súhlasím... záleží čo si predstavuješ pod pitným režimom B-) , malo by sa piť 4dcl na 10 kg, ak chceš schudnúť. (poradila lekárka) a mne to zabralo... na chvíľu :-)

nocojaviem

katalinka : Cudovala by si sa,ale len pohyb a pitny rezim nestaci.Dolezita je uprava stravy,vylucenie sladkych,mastnych jedal,chipsov,sladkych napojov.Strava je 60% pri chudnutí a cvičenie 40%.

katalinka

fenix 1 ... ten príspevok je adresovaný mne? Lebo ja s tebou súhlasím, nepoznám hodnoty... na to je lekár, aby povedal, či je všetko o.k. A ak sa jej nedarí dlhodobo schudnúť...môže mať problém s kadečím, príčinu by mala hľadať u lekára...lebo zdravý človek dokáže schudnúť aj pár kíl bez diéty...pitný režim+pohyb... atď. či?