Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zufala z nadbytocnych kilogramov....

Príspevok v téme: zufala z nadbytocnych kilogramov....
Lenkam

ahojte,

mam 164 cm a vazim 72 kg. mojim problemom je ze som uz zufala z mojich nadbytocnych kil. nie a nie schudnut. mam skusenosti s viacerymi dietami ale nikdy som nevydrzala pri nich. chvilu som drzala aj 90 dnovu dietu ale ludia maju skusenosti ze kila sa vratia spat, tak som s nou prestala. s cvicenim nemam problem, chodim do posilovne aj na aerobiky, jem 3x denne skor zdravo ako nezdravo ale bohuzial sa to nehybe... viete mi poradit...ako sa raz a navzdy zbavit tych kil?

fenix1

lebo asi nepoznas hodnoty tlaku,ekg,cukru,pecenovych enzymov,obliciek,cholesterolu,uz spominanej stitnej zlazy a pod.a hlavne sa poradit co a ako,lebo ako to tu tak citam,tak neverim,ze taky clovek naozaj existuje.chudnutie je velmi velky zasah do organizmu

katalinka

lebo viem čo hovorím... nikdy nevieš, či niekto, kto začal s chudnutím nemá napr. problém so štítnou žľazou, nemusíš to vedieť... Čo si myslím? Každý by mal byť zodpovedný...

katalinka

nechcem sa do vás starať, ja by som poradila takto, zajsť k obvodnej na prehliadu, krv , moč ..atď... potom by som sa rozhodla. Ono totiž diéta nič nerieši, treba celkom zmeniť spôsob stravovania a o tom je poísaných mnoho kníh, receptov a odporúčaní... toľko asi odo mňa B-) Držím prsty!

fenix1

lebo som nenapravitelny optimista a verim,ze ked ludom vysvetlim ako a co funguje,ze kazdy normalny to pochopi,pripadne ak ma nejake nejasnosti poradi sa s lekarom a podla toho bude chudnut a nenicit si metabolizmus,kedze neovlada zaklady fungovania metabolizmu,a ked si ho znici vselijakymi dietami,bude neskoro.
iste ze mas pravdu,ze mi moze byt jedno co kto a ako je.
bol som v tom,ze ked tu niekto ziada pomoc,ze ju naozaj potrebuje,a kedze som sa myslim dostatocne vyjadril k teme diet,nemam potrebu zakladat novu temu,ergo pisat to iste dookola,lebo tu to je fakt nosenim dreva do lesa

nocojaviem

Jasne je to jedno kde pises,ale ved ludia sa rozhodnu sami co chcu a o nechcu jest,ci budu 20 dni o vode a chlebe atd.
Si lekar,dietolog?Podla mna vkuse kritizovat dane temy,no neviem na co je to dobre.Zaloz temu kde si budete pisat 90dnova dieta - hlupost a potom si ju rada precitam,preco je to zle atd.Vazne by ma to zaujimalo.

fenix

pisem kde chcem,co ta do toho??????????????????????????????

sacharidy sa musia jest s bielkovinami kvoli znizeniu glykemickeho indexu sacharidov a to ti povie kazdy jeden lekar

Veronika1603

ahojte vsetci,ja som pre 90-dnovu dietu,pred rokom som je drzala,ale nie celych 90 dni ale len 45 dni,potrebovala som schudnut 6 kil,co sa mi aj podarilo a mam pokoj..za rok co som zacala normalne jedavat som nepribrala ani gram...chapete???ani GRAM!!! a jem naozaj vsetko,od bielych rozkov,po vyprazane,kacicu,kolace,no uple vsetko,samozrejme sa neprezieram,a 3 hodiny pred spanim nejem nic.tato dieta mi zmenila metabolizmus tak ze uz nezjem vela, takze po 3-4 hodinach som znova hladna a tak to ma byt,aby zaludok stale pracoval a nemal cas si ukladat tuky,ked jete 3 krat za den,urcite musite zjest toho vela ked vam staci 3 krat..90 dnovka sa da vydrzat,je to trochu tazke ale da sa...a po 2 tyzdnoch uz vidite vysledky ktore vas pohanaju vpred..ja len tolko,drzim palce vstkym...

nocojaviem

fenix1 : Neviem,čo je zlé na delenej strave,poznám viac žien,ktoré sa venujú fitness a stravujú sa dlenou stravou,nestriedajú síce presne takto dni,ale nemiešajú dokopy bielkoviny a sacharidy atd.
Preco to tolko kritizujes a pises do kazdej temy o 90 dnovej diete?Nemas co robit?

nocojaviem

Nechapem preco by jej mali zobrat licenciu,nerobí nič zlé a mimochodom viac dietológov ju oporúča ako zdravý začiatok stravovania.Ani ja nesúhlasím s vodovým dňom a ovocným, čo ej podľa mňa trošku pritiahnuté za vlasy a takisto by som vylúčila všetky cukry ň,tým pádom žiadny koláč a čokoláda v sachaidvoý deń,ale inak čo ej zlé na delenej strave?Čo to toľko kritizuješ?