Ahoj Lenkam,
fenix ma pravdu, je tu uz o tom popisane hodne.. skus sa v tom trochu pohrabat..
Aby si videla, ze sa to da:
Mam 21 rokov, vysku 166cm a kedy som vazila 50kg. Kvoli urcitym zdravotnym problemom som pribrala na neuveritelnych 82!!! Takze som vazila o 10kg viac nez ty a to som este o 2cm nizsia..
Bola som z toho tiez psychicky na dne, ale pred cca 4 mesiacmi som si povedala, ze uz musim zacat so sebou nieco robit..
Ubehli 4 mesiace a ja mam dnes 65kg.. Ano.. je to stale vela, stale som tucnucke prasiatko, ale mam o 17kg menej.. a prave tieto zhodene kg ma pohanaju dalej aby som neprestala, pretoze sa to da a ja to zvladnem..
A ako schudnut? Dolezita je hlavne motivacia, aby si vedela kvoli comu chces schudnut.. Pretoze ked nemas motivaciu, tak jasne, ze ta to po par dnoch prejde.. Neviem co by motivovalo teba.. Predstav si, ze v lete uz mozes byt kocka v bikinach.. alebo fakt neviem.. to uz necham na teba :)
A ten princip chudnutia.. fakt je tu vela tem, kde je toho vela popisane..takze ked budes mat cas, skus si to poprecitavat.. pripadne ak chces, mozme popisat mailom :)
Drzim palce! Zvladneme to! ;)