Gynekológ - je to normálny postup?

panika

jedine co je je asi to, ze po vysadeni treba par cyklov pockat-ale nie kvoli vade, ale kvoli tomu, ze moze prist k viacplodovemu tehotenstvu

suzy97

Ahojte.pocula som o tom ze ked uzivas antikoncepciu,tak to moze mat vplyv na tehotenstvo,tj.ze babatko moze mat telesne vady-nedostatky.Viete o tom nieco?

qiu

divomuska už tu bolo niekolko odporúčaní v predchádzajúcich témach...osobne si myslím že velmi dobrá je MUDr. Dagmar Ružičková, ordinuje v Lamači. Určite by som ju dobrovolne nemenila, som s ňou nad mieru spokojná - jej prístup je vynikajúci, vypočujete a snaži sa ti pomôcť ako najlepšie vie....naprosto od niektorých doktorov, ktorý ti div že nepovedia diagnózu medzi dverami. No tak to je moje odporúčanie....držím palce vo voľbe nech je dobrá

poliewoocka

to Palo:
gynekolog moze vysetrovat zenu celu holu ale zvykne sa to tak,ze najprv vysetri dole a potom hore.Myslim,ze ked ju vysetruje dole,tak je od pol pasa dolu naha.Moze ju vysetrit cez posvu,konecnik alebo sono.Ked jej chce vysetrit prsia-co kazdy spravny gynekolog pri prehliadke robi,ma sa vyzliect od pasa hore.Je len na gynekologovi a pacientke,ako sa k tomu postavia.Ci sa vyzlecie naha cela alebo "na etapy" je jedno.Preto netreba rozbit gynekologovi hubu.Je to clovek,ktory si robi svoju pracu!Keby to bol napr. obvodny alebo zubar,nepoviem nic.Ale gynekolog?Ten,co to ma v praci a navyse,stara sa o jej zdravie,prosím ta!!!Bud rad,ze ju dobre prezrel!

lyrical

dobry den prajem!ja by som sa vas chcela opitat ,ze pokial som postupila interupciu a este som nedostala menzes ,mozem otehotniet?prerusila som tehotenstvo pred troma tyzdnami ale este sa nedostavila menstruacia ...no pouzila som banalnu antikoncepciu...poradte mi dakujem

francies

palo
ahoj palo.neviem, preco Tvoju manzelku vysetroval cez konecnik, ked sa to robi iba dievcatam, ktore sa este nemilovali.mna tiez minule vysetroval gynekolog nahu ale to preto, lebo ma kamoskyn pes pokusal do prsnika a robil mi kompletnu prehlidku aj prsnikov aj maternice.ked tam pojde druhy raz, tak nech mu povie, ze si nepraje aby ju vysetroval nahu a cez konecnik, ked jej to prekaza.ak caka babetko a bola naha, tak mozno preto, lebo chcel vidiet, ci ma v pohode brusko.neviem, ved nech sa ho opyta.
dufam, ze som Ti aspon troska pomohla :) papa

mimaamim

ahojte,chcela by som sa opytat ci mi neviete poradit,chcela by som sa objednat u gynekologa na beznu preventivnu prehliadku v kosiciach neviete mi poradit,kde alebo koho.
dakujem nika