Obcas nad tym tak rozmyslam .. Idem na diskoteku , tam sa mi zda ze pokial baba nema vystrih po kolena suknicku nad kolena, peroxid dlhe vlasy , tak dotycny si ju ani nevsimne. Idem s niekym na rande z netu , nakoniec zistim ze ten clovek je celkom iny ako sa zdal .Takze zase nic. Obcas si pripadam ako priesvitna. Ved nie som ani najskaredsia, si aspon myslim teda no . Zas aby ste si nemysleli ze som namyslena koza :D Ale ked idem tak po ulici a vidim ako sa baba vedie s chalanom ktory je sympatak tak si tak po myslim ze do kelu kde ta ponho prisla:) Kde dnes najst inteligentneho rozumneho , sympatickeho chlapa, bez silackych reci. Bez cigarety a piva v ruke bez 5 cm hrubej retaze okolo krku .. Chcem vela?? Preco sa doteraz zaujimali o mna len presne takí akí mne nevyhovovali .. Ci uz povahovo alebo aj vyzorovo. Proste ked mi ten clovek nie je sympaticky tak sa nepremozem . Kazdy mame nejake kriteria .. Co ocakavame , alebo ako by mal cca vyzerat:) Akoze ja nedramatizujem mam len tesne pred 19 tkou ale.. Co si o to myslite?? :)
Kde si dnes najst chlapa..
ako, ako ??? musíš si viac veriť.....
severiane a ako sa mam naucit mat sa rada?
vyjadrila si to uplne perfektne severiane
nie vazne, nemas ine zaujmy ako diska a pc? ze by si nasla niekoho kto je ti blizky. nie len tak hocikoho
nuz myslim to tak, ze ak ja sa nemam dostatocne rada, tak ako mozem cakat, aby ma mali radi ostatni. cize ak chcem hladat chlapa aj napriek tomu, ze sa nemam rada a podari sa mi ho najst, tak najdem takeho akeho si "zasluzim". neviem ci som to popisala zrozumitelnejsie :) trosku som sa zamotala. podstata je v tom, ze ako mozem ocakavat, ze ma bude niekto mat rad, ked sa nemam rada sama ?
simona ved to som cely ja inteligentny fesak, nepocuvam rap takze ani retaz nemam nefajcim ani nepijem, pojdem na vysku a budem neuveritne uspesny s tym pridu samozrejme aj peniaze a aby som nezabudol som aj celkom vtipny a skromny tiez :P tak kde si dame spicha? .-)
severiane má pravdu
severiane ako to myslis?
Dakujem ojka aspon niekto sa tu normalne vyjadri..:)