Da sa to takto??? prosím

Tessy06

asini, na tom servery eStraniky, si môže hocikto založiť stránku, a nemusí o problematike vôbec nič vedieť... takže riadiť sa podľa tej www.prezeny.extranky.cz by bola veľká hlúposť... a súhlasim s liliii a fenixom

asini

joj chcela by som byt na tvojom mieste... ty sa tym trapis a ja by som to chcela ak chceš ti niečo dam zo man :D keby sa to tak dalo joj

LILIII

"a teda": ja nemam ani zadok ani stehna a taktiez ma to stve ,
ale keby si vedela ako sa niekomu kypre tvary pacia (((haaa

fenix1

asini
nemas nadvahu,ked sa chudne chudne sa z celeho tela a nie ako by sme chceli
ziadne diety v tvojom ponimani nic nevyriesia,znicis si telo a dopleties metabolizmus.zasada je jest 60% sacharidov,25% bielkovin,15%tuky.5x denne tak,aby posledne jedlo si mala 2 hodiny pred spanim,a na vecer nejedz sacharidy,pokial nemas fyzicku aktivitu v zmysle cvicenia
cvicit musis kardio(plavanie,beh,bicykel a pod.) 220-vek vynasob 0.65 a ten tep maj 40 minut obden,ak toto budes robit,schudnut by si mala 0.5-kilo za tyzden.chudnutie je o centimetroch nie vahe,pri cviceni ziskas svaly ktore su tazsie ako tuk.
toto je jedina cesta,nic ine nefunguje

asini

jest pravidelne každe 3hodiny, nejest sladkosti, nejest mastne vyprazane- to ani teraz nejem,13 dnovu mliecnu dietu ,cvicila som.. kadejake diety a nič :(