Dá sa schudnuť s hladovkou (len ovocie a zelenina aj to malicko) 7kg za mesiac? prosííím odpovedzte
Da sa to takto??? prosím
fenix
mas pravdu i nemas pravdu
vies je super ,ze sa snazis poradit no musis brat ohlad i na inych su tu rozne nazory temy tak klud !ja si vzdy rada precitam tvoje prispevky ,rady su super no nachaj priestor i inym a skus ich chapat
ja to vidim tak.niekto chce pomoct,ja pomozem,ale dotycny to nerespektuje.tak na co sa mam snazit?serem na to.
nie je podstatne,ze som 2x starsi ako vacsina prispievatelov,myslim si,ze ked je problem,treba ho riesit a nezamotavat sa v takych picovinach kolko ktora kedy ako s kym schudla a podobne,ked to je absolutne irelevantne.
aby sme sa chapali,mne je jedno co si pisete medzi sebou,len tie debaty neprispeju k tomu,aby si sa dopracovala k vysledku
no mozno/ ja som ten "daky sval" nemyslela vazne aj ,ked tu jeden de...l roztruboval o urcitej chorobe??? teda vraj mojej
fenix1 myslim si ze vie poradit
Liliii
Asi ho to neBAVILO čitat alebo sa v podobnej teme velakrat vjadril ale ja zato nemožem že mam taky problem aj tak diky fenix:)
asin
to ja nezverejnujem /prepac :)
fenix1
PRECO? co ta tak rozculilo?
ved ja sa nejak neprejedam alebo co .. ale dakujem vam vsetkym aspon sa mam komu zdvovezit lebo ako poznam mojich blizkych odhovarali by ma a to ma len brzdi.. nie teraz im o tom nemožem povedat ..
aaa Liliii
ty si za aky cas klolko schudla? prosim povedz
toto bolo naposledy,co som mrhal vedomostami a energiou v takejto teme
no, baby, ja som tak chudla pred par rokmi,len zelenina a ovocie a schudla som, ale viete co sa mi stalo? toto sa neda drzat vzdy, lebo budete slabe od nedostatku zivin a vitaminov....no a potom ked do jedalnicka zaradite co i len jogurt, vase telo z hladovky si ulozi aj ten a budete priberat zo vsetkeho co zjete...som rada, ze som sa toho zbavila a asi po 8 rokoch trapenia sa mi podarilo dostat do stavu, ze sa neprejedam, jem vsetko, co mi vegetarianska strava dovoli, nejem vela a dam si aj sladkosti, a nemam problem s vahou...ale trvaslo mi to 8 dlhych rokov,pretoze som si organizmus tak vyhladovala, ze potom priberal zo vsetkeho......
...schudnete tak, ze budete jest len vtedy, ked budete mat prazdny zaludok, teda budete hladne, nie vtedy, ked je cas na obed a veceru , a ak budete jest nie doplna, ale do zasytenia, takeho normalneho....
asini
no ja nie som rada, ja som si vahu spackala sama dietou ,hladovkou a pod...ale tebe radim nerob!!!! to ani si nevies predstavit ako momentalne musim na sebe makat ,aby som mala aspon daky sval