Kvapocky lasky?

evkajankamisko

ako čítam tieto drísty musim napísať real fakt. otehotnela som po 10 sekundovom sexe, kde priatelovi ani poriadne nestal penis lebo sme boli dosť opiti. aktualne kocikujeme 2 ročnu lasku presne z kvapiek lasky, resp z ničoho, doteraz nechapeme z čoho. mala som 19 den cyklu ciže v podstate mimo plodnych dni. davajte si pozor ak babo nechcete :))

laurora

Ja sa tiez priklanam k nazoru, ze z kvapociek lasky sa neda otehotniet ak zena vie kedy ma plodne dni, pozna svoj cyklus a ma ho pravidelny! Pocas plodnych dni sa odporuca radsej sexovat s kondomom. Male percento zien, ktore otehotneli z kvapociek lasky si to nikdy nepriznaju, ale nevedeli, kedy plodne dni maju, lebo si to nesledovali, co je samozrejme problem. Ostatne si len myslia, ze otehotneli z kvapociek lasky, ale vobec to tak nebolo. Ak by sa otehotiet z kvapociek lasky tak lahko dalo, bola by tehotna kazda zena, lebo len malo zien na svete, neskusilo sex bez kondomu a antikoncepcie Uz len ja by som bola tehotna asi 100x, lebo niekolko nasobne viac som sex bez kondomu mala :)

klokan

haha moj kamo tiez splodil decko z tych kvapiek ani si chudak nestriekol poriadne a uz plodil :D Tie male potvory sa mozu dostat predcasne uz do predejakulacnej tekutiny. Nechraneny styk ze vzdy riziko 50 na 50.

Dandyda

pozor dá sa z toho otehotnieť, moje dve kamošky tak otehotneli a pritom do nich ani nevošiel. Tiež sa spoliehali nato že sa to nedá. Môžu tam už byť spermie.

MaxX4

Dobrý deň , mám otázku ako väčšina z Vás, mali sme z partnerkou pohlavný styk bez ochrany, trvalo to možno 5 min , v raných hodinách no ejakulácia u mňa prebehla až po pár minútach vonku po análnom styku. Partnerka má však stále obavy o tzv, kvapôčkach, tak sa chcem opýtať či je možné otehotnieť, aby som ju uistil o opaku a upokojil oboch. Ďakujem o informácie.

stefan8888

je mozne aby priatelka otehotnela ked nedoslo k ejakulacii a k tomu ona v tom case mala k tomu aj menstruaciu??

muc

ale v konecnom dosledku je to jedno , ci tie spermie boli v kvapockach lasky, alebo to chlap neustrazil, nie???!!! ide o velmi nespolahlivu antikoncepciu tak ci tak.

fernetka777

ano otehotnela som so spominaych kvapociek lasky!!!
mali sme s priatelom pohlavny styk...
samozrejem daval pozor a do mna sa nespravil...
napriek tomu som otehotnela...