prosim poradte! citala som o kvapockach lasky, neviem ci ste uz o tom poculi ale vraj sa z nich da otehotneniet... pouzili sme kondom ale pretym do mna vosiel bez neho...bojim sa... co kebyze nahodou? a da sa otehotniet, ak nedojde k ejakulacii, ale k pohlavnemu styku ano?
Kvapocky lasky?
ako čítam tieto drísty musim napísať real fakt. otehotnela som po 10 sekundovom sexe, kde priatelovi ani poriadne nestal penis lebo sme boli dosť opiti. aktualne kocikujeme 2 ročnu lasku presne z kvapiek lasky, resp z ničoho, doteraz nechapeme z čoho. mala som 19 den cyklu ciže v podstate mimo plodnych dni. davajte si pozor ak babo nechcete :))
nedaneozvat, dakujem ti za konecne normalne objasnenie. Dakujem ti za to ze su na forach aj normalni ludia. :)
Ja sa tiez priklanam k nazoru, ze z kvapociek lasky sa neda otehotniet ak zena vie kedy ma plodne dni, pozna svoj cyklus a ma ho pravidelny! Pocas plodnych dni sa odporuca radsej sexovat s kondomom. Male percento zien, ktore otehotneli z kvapociek lasky si to nikdy nepriznaju, ale nevedeli, kedy plodne dni maju, lebo si to nesledovali, co je samozrejme problem. Ostatne si len myslia, ze otehotneli z kvapociek lasky, ale vobec to tak nebolo. Ak by sa otehotiet z kvapociek lasky tak lahko dalo, bola by tehotna kazda zena, lebo len malo zien na svete, neskusilo sex bez kondomu a antikoncepcie Uz len ja by som bola tehotna asi 100x, lebo niekolko nasobne viac som sex bez kondomu mala :)
haha moj kamo tiez splodil decko z tych kvapiek ani si chudak nestriekol poriadne a uz plodil :D Tie male potvory sa mozu dostat predcasne uz do predejakulacnej tekutiny. Nechraneny styk ze vzdy riziko 50 na 50.
pozor dá sa z toho otehotnieť, moje dve kamošky tak otehotneli a pritom do nich ani nevošiel. Tiež sa spoliehali nato že sa to nedá. Môžu tam už byť spermie.
dúfam, že nedaNeozvať má pravdu...
Dobrý deň , mám otázku ako väčšina z Vás, mali sme z partnerkou pohlavný styk bez ochrany, trvalo to možno 5 min , v raných hodinách no ejakulácia u mňa prebehla až po pár minútach vonku po análnom styku. Partnerka má však stále obavy o tzv, kvapôčkach, tak sa chcem opýtať či je možné otehotnieť, aby som ju uistil o opaku a upokojil oboch. Ďakujem o informácie.
je mozne aby priatelka otehotnela ked nedoslo k ejakulacii a k tomu ona v tom case mala k tomu aj menstruaciu??
ale v konecnom dosledku je to jedno , ci tie spermie boli v kvapockach lasky, alebo to chlap neustrazil, nie???!!! ide o velmi nespolahlivu antikoncepciu tak ci tak.
ano otehotnela som so spominaych kvapociek lasky!!!
mali sme s priatelom pohlavny styk...
samozrejem daval pozor a do mna sa nespravil...
napriek tomu som otehotnela...