Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

R.S.

Limetka, ale posádku záchr. sluzby tvoria vyškolený pracovníci-ô záchranári ,lekári, ktorý zachraňujú životy a nie sanitkári ako ich nazývaš.Sanitkári nemusia mať ani maturitu a len rozvážajú pacienta z bodu A do bodu B.

datelinka

ahoj, ja nie som ziadna svatuskarka, nezastavam sa ziadneho nasilia pachaneho na ludoch a urcite nie na detoch. mas pravdu, nebavme sa o tom :-)

ahoj123

datelinka: to s Frantiskanmi viem ze bolo nafingovane,ale to Taliansku a inde,co uz davno robili najvyssi z Rima,to sa zaistilo a to je naozaj bohuzial,videla som obete po rokoch ako niektori nasli odvahu o tom hovorit :(( je to smutne ale je to realita.....ale nebavme sa uz o tom ,nema to zmysel....

[zruseny1]

noo tak ano..su aj sikovnesji muzi, ktori sa bez nas zaobidu ...a pre tych menej sikovnych sme stale tu :))
ale cela tato vec plati aj v opacnom pripade- mas kopu zien, ktore nechcu byt od niekoho zavisle a tromfnu nejedneho chlapa... ved casy ked sa len okolo sporaka otrcali su uz podla mna prec...takze tak ako sa podaktori sikovni muzi dokazu zaobist bez zien, tak isto aj niektore zeny si dokazu poradit bez vas muzov...
no ale preco to??? :) ved spolu nam je krajsie nie?:)
inak :) slusna diskutovanost v pomerne kratkom case :D