uloha chlapa v domácnosti

zuzic

myslela som si ze futbal...inac mozno aj ten rozdiel ale skor povahy...ja si s jednym bratom tiez bohvieako nerozumiem...je to lepsie lebo jeho uz netrieska puberta, je dospely, okrem toho na internate teraz vlastne sa uz len tak niekedy cez vikendy....ale nemali sme nikdy az tak ukazkovy vztah...druhy brat je uplne ina povaha a s nim sme ako dvojicky..sice ma svoje dievca a svoje zaujmy ale ked ma cas tak som naozaj vdacna ze ho mam:) velmi dobre si rozumieme:)) ked na buduci rok odide na internat aj on...ostanem doma sama a toho sa bojim..ze ho uplne stratim...

sisssa--

Hra futbal chlapec ,vies mi sa mame radi ,ale asi si tak moc dobre nerozumieme ,mozno ze to robi ten vekovy rozdiel 16-24 .Alebo puberta to skor .

zuzic

no to je celkom normalne ze robi okolo vlastnej svadby rozruch:DD ale asi je nadmerny co?:) no hovorim na to ze normalny surodenecky vztah:DD keby si vedela ved aj ja take pocuvam:) napriklad brat ma stale porovnava s priatelkou, keby si bola ako katka tak by si mi povedala to a to, teraz by katka urobila hento a nie ako ty...to je celkom normalne:D a preco vlastne vychadzate tak zvlastne hm?:) ja si pamatam aki boli hnusni nasi chalani ked boli mladsi ale vlastne uz ani neviem preco sme sa stale hadali...a co trenuje?:D

sisssa--

Ale zuzic to sa ti len zda, mne je dnes naozaj dobre .Topanky sme kupili v maxe ved sme pobehali cele mesto ,jaj robi cirkus okolo tej svatby.Brat ti odkazuje ze si mila a mam si z teba brat priklad .No co nato hovoris ?Ide na trening chvala bohu aspon mam klud.

zuzic

kde ste kupili topanky? jasne ze nie je blby je naozaj vyborny, dostat 1 z chemie je pekna drina:) ze mu odkazujem ze je sikovny:)) a dostal z teorie alebo praktiky alebo kombinovane? inac z matiky pisem zajtra aj ja:)
no ale nezda sa mi ze sa mas nejak extra dobre:(

sisssa--

Ty moja sikulka .... ja sa mam v celku dobre ..zatial..Trocha som sa tulala po obchodoch s kamaratkou ,kupili sme jej biele topanky na svatbu aspon mam od nej pokoj .A brat, pisali pisomku z matiky tak caka chlapec ,ale predstav si z chemie dostal jednotku tak nie je az tak blby no nie?

zuzic

jasne:DD nakecala som vsetko mozne piate cez deviate az sa jej uz nechcelo pocuvat ma:DD uz by to mohlo byt...no mame slzave udolie v skole co sa tyka dievcat teraz im doplo ze prepadavaju tak neviem na jednej strane som im to uz davno hovorila ze ako sa chcu dostat na skoly a na druhu stranu im robim psychologicku...a co brat uz mu tie zlomky idu lepsie? a ako si sa dnes mala? lepsie ako vcera ze?..