dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
:D mne sa snivaju cudne veci:)) vidis ja ju mam rada najradsej geometriu a este chemiu ale len prikladovu cast teoriu neznasam:)) juj a nezabrala tabletka? hm tak neviem asi mas blby den...ja som teraz doma ako vo vazeni, brat ma skuskove takze ani pipnut dalsi brat zdrhol na lyze a ja jak v klauzure tu:DD inac pekne papaj lebo skoncis jak ja:) styri dni som nic nejedla a teraz do seba ledva napcham polovicu obeda co som predtym zjedla vsetko:)
A psik ten musel dnes z domu.Mam brata v tvojom veku!!!!! Ten je s nim vonku no pravdaze to ma bude volaco stat ,ale zajtra ho vratim mojim susedom bude mu tak lepsie.
Zuzic ved sa ti o tych prikladoch musi aj snivat.Ja ked pocujem matika az ma zamrazi nikdy som ju nemala rada hlavne geometriu.Tabletku som si dala ved dnes ine nejem len ibalgin.
ozaj co psicek:P uz sa nehra s mobilmi?:)
vies ked ma napadlo ze z 230 prikladov mam hotovych len 50:DD hned sa pytala ci uz mam hotove:)) a nedala si si tabletku? hm je mi luto ze ta boli:(
Ty si dostala z matikarky sok?Dievca!? Neviem z coho ma boli hlava asi mi uz chyba robota uz aby bol pondelok .
ja porabam co zvycajne:P uz tri hodiny sa rozhodujem medzi ucenim a filmom a tak nerobim nic:) vies dnes som stretla v obchode matikarku tak strasny sok teraz mam este som sa nespamatala:)) a z coho ta boli hlavka hm?
Zuzic aj som na teba myslela .Co porab as mna dnes desne boli hlava som s toho taka nervozna ze uz neviem co zo sebou ty ako?
tu soooooooooooom:) ale mna asi necakas ze?:)))
No kde ste vsetci ? Ako je tu dnes tisko !