uloha chlapa v domácnosti

zuzic

:D mne sa snivaju cudne veci:)) vidis ja ju mam rada najradsej geometriu a este chemiu ale len prikladovu cast teoriu neznasam:)) juj a nezabrala tabletka? hm tak neviem asi mas blby den...ja som teraz doma ako vo vazeni, brat ma skuskove takze ani pipnut dalsi brat zdrhol na lyze a ja jak v klauzure tu:DD inac pekne papaj lebo skoncis jak ja:) styri dni som nic nejedla a teraz do seba ledva napcham polovicu obeda co som predtym zjedla vsetko:)

sisssa--

A psik ten musel dnes z domu.Mam brata v tvojom veku!!!!! Ten je s nim vonku no pravdaze to ma bude volaco stat ,ale zajtra ho vratim mojim susedom bude mu tak lepsie.

sisssa--

Zuzic ved sa ti o tych prikladoch musi aj snivat.Ja ked pocujem matika az ma zamrazi nikdy som ju nemala rada hlavne geometriu.Tabletku som si dala ved dnes ine nejem len ibalgin.

zuzic

vies ked ma napadlo ze z 230 prikladov mam hotovych len 50:DD hned sa pytala ci uz mam hotove:)) a nedala si si tabletku? hm je mi luto ze ta boli:(

zuzic

ja porabam co zvycajne:P uz tri hodiny sa rozhodujem medzi ucenim a filmom a tak nerobim nic:) vies dnes som stretla v obchode matikarku tak strasny sok teraz mam este som sa nespamatala:)) a z coho ta boli hlavka hm?

sisssa--

Zuzic aj som na teba myslela .Co porab as mna dnes desne boli hlava som s toho taka nervozna ze uz neviem co zo sebou ty ako?