dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
vypisu mama v pohode ale od rodica mozem mat len tri za rok a to si sertim ked bude branne a tak:) ani ja neviem anglinu celkovo som blb na jazyky ale co mozem sa naucim ako teoriu a tak to taham ako sa da..blbe je akurat ze ucka ma nenavidi a natvrdo povedala ze ona mi na vysvedcenie 1 neda aj ked mam na to znamky...a nechcem posielat rodicov vybavovat tak to musim nejak dat..ale toto potrebujem na zemak, bereme tam kraviny sama politika neznasam to tak sa chcem vyhnut...ale dobre nech sa hrabe ked ho to bavi:) lepsie ako keby nic nemal rad:) teba co tak bavi?
A to ti vasi nenapisu ospravedlnenku mojmu braskovi mama stale vypisuje .A co ti nejde moj brat je talian z anglictiny proste nema na jazyky.To preto lebo sa len v motoroch hrabe.
hm...to je blbe ked za vsetko od sestry pyta peniaze tak to s nim naozaj pekne trieska..ja milujem horku- aspon jedna vyhoda:)) no teraz nemame doma tak jem vsetko co uvidim:( prave som vyzrala bratovu deli, on ma zasobu "antistresovych" sladkosti ked sa uci, tolko ich poje a nikdy nepriberie chudy jak trieska.ja mat jeho postavu...ale moze to suvisiet aj s pocasim asi...no ja skladam bojovy plan teraz potrebujem dva dni chybat v skole lebo si nechcem pohorsit znamky z jedneho predmetu a rozmyslam ako to spravim.buducu stredu a este tu potom musim chybat no neviem ako..potrebujem vybavit este aj doktora ale to sa mi moc nechce tak neviem ako to spravim...
Zizic si zlata dik za kompliment.No mi sa stale hadame on je hrozny bordelar.V poslednom case si strasne lezieme na nervy nemozem od neho nic chciet za vsetko pyta peniaze uz aby isiel do skoly.Jaj a cokolada milujem milku orieskovu to ked mam svoje dni tak zalezem do postela a mnamky .No vidis dietujem .Ale dnes neviem co mi je asi to pocasie.
neboj ony sa raz doburia:DD hm ale kedy?:P
jaj ved nemusis drzat dietu pekna si to vidim aj cez monitor:)) mne by sa zisla ale zas sa mi nechce, jednoducho ked mam svoje dni nemozem zit bez aspon jednej sladkosti...keby som sa nemusela ucit tak tu nesedim:DD poznam aj takych a strasne im zavidim vrrrr:) a sak vies...mojich uz dotrieskala puberta asi tak:P jeden ani poriadne neni doma ten studuje v blave a druhy beha medzi skolou a frajerkou:)) uz to neni ako volakedy medzinarodne bitky:) no vidis co poznam chalanov rovesnikov zvyknu mat vsetko na haku:DD a co sa hadavate?
Moj bracek ma 15 rokov neviem ake hormony sa v nom buria ale niekedy by som ho zaskrtila.No co ti poviem salamista.
Papat nemusim aj tak drzim po vianocnu dietu.Ty musis byt hlavicka ked ti ide aj chemia taka sikulka sa nemusi ani ucit.A bratia ta posluchaju ?Lebo ten moj !!!No co ti poviem to je hruza vsetko ma na haku .
jaaaaaaj som to nepochopila ignoruj posledny prispevok:DD
na jednej strane chudacik psik a na druhej chudacik ty:D hej radsej ho vrat bude to lepsie, a bingham nezmeni nazor? nebude ho chciet? a kolko ma tvoj brat rokov? som zabudla teraz ktoreho myslis neviem uz ktoreho som tu spominala:)))