uloha chlapa v domácnosti

sisssa--

Ja si tiez myslim, ze trepe hluposti.Dnes bude dobry film z STV1 romanticky ,historicky ja take filmy milujem.Keby toto cital uhlie rachlo by ho.

zuzic

ja som si celkom zvykla na tie uznanlive vyrazy ale nema v sebe trochu moralky ta baba. podla mna si robi srandu neradila by som jej

sisssa--

Vidim ze si vbehla do temy o tej 36 rocnej babe .Teraz rozmyslam ci si z nas robi srandu alebo to mysli vazne .No to je uz silna kabva aj pre mna.

zuzic

aj ja:D presne to iste ked je ticho nad vsetkym premyslam...a ma to take ine nieco...co ja viem take caro alebo neviem:))) no a potom pozrem na hodiny a pol piatej rano:)) vidis nesmies tolko premyslat uz vieme z coho ten bolehlav

sisssa--

No ukecana som aj ja neboj v tom by sme sa zhodli.Ja mam rada vecer to ticho a ako hovoris vtedy nad vsetkym premyslam .No a potom ma boli hlava.CAU BIGHAM

zuzic

siska to bolo zo zavisti to jaj:DD ja to milujem tiez by som stala dlho predlho a pozerala spominala premyslala...moja taka srdcovka je kalvaria za tym velkym kamenom:) ja by som tiez brala taku "velku sestricku":)) ale som velmi ukecana nevyspala by si sa pri mne:))bolo by o com kecat:)