dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
heeej to je moja sestra neber mi ju :DDD
Ja sa nebojim z hora vidis cele nase mestecko vydrzim tam stat hodiny.A co ty ?Ja by som celkom brala taku ,,malu "sestricku ako si ty .Jaj to by boli hovory na celu noc.No co uz.
jaj po tmavych ulickach...no som tu ako vidis:D
AHOJ zuzik uz som doma !Tu si?A kde sa chodim prejst ?No ja byvam pod Zoborom takze cez den do lesa mam ho na skok a vecer sa prechadzam po... tmavych ulickach..!
ahoj:) a ked prides kadial chodievas von? lebo mne uz dochadza inspiracia
Na dnes neplanujem nic ,brat sa uz dotrepal so psom ,tak radsej idem von .Mozno ze ma to na vzduchu trocha prejde .Tak sa zatial maj mojenko ,neskor si este napiseme .CAU
hej to je dalsia vec na nervy inde pomahaju a nam vecne posielaju inspekciu...nechapem preco vzdy k nam...ale aj tak je to vlastne viac menej o stasti takze neva:)uz sa velmi tesim na strednu, ak ma prijmu sice bude tazka ale su tam fajn ludia a mam tam uz trocha kamaratov tak sa tesim:)) vies to uz je tak iny zivot ked budem dochadzat a tak budem stale v meste:) inak co dneska planujes? teda ak prejde ta hlava:(
Zuzic Ani sa nestresuj mas pravdu svet sa nezruti.Jaj dievca teraz to mate tazsie v tej skole ,neviem aj kto vymyslel ten monitor.Zbytocne vas len stresuju.A na monitore ucitelia zvyknu pomoct viem to od brata ,ved opisovala cela trieda .
hej 10. marca...zrusili mi prijimacky takze vsetko zavisi len od neho svina jedna:P ale nemam nejake stresy, spoluziacka omdlieva uz pri myslienke ale zas co ja viem vsak svet sa nezruti kvoli tomu...no ja tak rozmyslam ake mam vlastne zaluby...hm bicykel mam rada korcule este radsej ale teraz v zime nemozem...potom trosku brn na keybord ale v tom tiez nie som bohvieaka...neviem tak moc mi nejde asi nic:) ale rada si ziskavam info na nete o medicine a tak....
No tak ty mas ale ucitelky!Co mna bavi, ja sa rada bicyklujem ale uz nemam na to tolko casu robim v jednej firme a niekedy pridem domov az vecer .Mama mi hovory ze sa ani nevydam ha,ha lebo stale som v praci .Ledva cakam vikend vtedy si urobime babsku jazdu .A ty co myslim teraz mate tie monitory ze ?