Čo si myslíte..je to začiatok konca??

Príspevok v téme: Čo si myslíte..je to začiatok konca??
kejka

...čo si myslíte o tom, že so svojím partnerom žijem už 7rokov a on neustále rieši to ako vyzerám. Zo začiatku vzťahu mu na mne nič nevadilo,no od určitej doby mi pravidelne kontroluje aké mám vlasy,ako ich mám upravené,akú mám farbu, aké mám nechty,ako som oblečená, či som pribrala alebo nie. Stále je s mojím výzorom nespokojný. Hoci okolie vždy môj výzor chváli a aj dosť mužov sa zamňou obracia, no on nikdy nie je sničím spokojný. Hovorí, že to robí preto,lebo chce mať veďľa seba partnerku,kt.sa mu nadovšetko páči a nechce sa ,,obzerať" za iními a podvádzať ma..ako to podľa neho ,,iní" robia...
Ide mi to už strašne na nervy, sebavedomie mám tak na ,,bode mrazu", hoci on chce,aby som bola sebavedomá..ale ako??keď mi ho ustavične nahlodáva??? Je mi z toho všetkého nanič..
Čo si o tom myslíte?? Čo ho ktomu vedie?? Je nespokojný vo vzťahu a snaží sa to takto zakrývať?? Čo by som mala robiť, keď komunikácia pravdepodobne nikam nevedie...on si neprizná, že je to problém a nechápe prečo si z toho robím ťažkú hlavu...
ďakujem

uhlie

Bud rada, ze ti pomaha s tvojim vyzorom. Inak by si sem musela stale vypisovat, ci mas spravny obvod stehien,alebo nieco podobne. Mala by si sa mu podla mna podakovat za uprimnost.

datelinka

ucta, to je to jedna z najdolezitejsich veci vo vztahu. rozpravat sa o tom, co by sme chceli aby partner robil inak, ale vzdy s uctou. ak do vztahu pridu deti, maju sa naucit ucte k rodicom a k inym ludom. a od koho sa to naucia ak nie prave od nich? ako si maju deti vazit mamu alebo otca, ak ich partner neustale zhadzuje?
kejka, porozmyslaj, ci ma takyto vztah buducnost.
sun, ja ti verim, ze musi byt neprijemne byt svedkom takejto komunikacie, neviem si predstavit byt v kozi tej zeny.

sun0808

kejka,manzel ma kolegu,ktory k nam chodieva zo svojou partnerkou.dame veceru vino,kecame.kolega tu svoju zakazdym napomina,napr.ak siahne na chipsy,vyskoci na nu,ze sme prave dovecerali,ze sa ma na seba pozriet,ze bude mat brucho zaraz vacsie ako prsia.a potom pokracuje ,aku si hroznu bluzku dnes kupila,ze cizmy ma mat poriadna zena na opatkoch,ze preco sa poriadne neucesala,semtam ju nazve debilkou...a pod.
ona mu len s milym usmevom povie,aby bol tym dobrym clovekom,akeho spoznala.su spolu 7rokov.
parkrat som sa mu postavila namiesto nej,ale uz mam pocit,ze ona o to ani nestoji,tak tu trapnu chvilku kym jej nalozi do seba zlejem pohar vina a cakam ,kedy vypadnu.
sama citis,ze to nieje spravne,preco by si mu to mala tolerovat?podla mna on nieje v poriadku.

millli

U mna byvaly chcel opak toho, co som mala ja, napriklad som vtedy mala dlhe kucerave vlasy a on povedal, ze sa mu pacia polodlhe a rovne, v zime, ale iba v najvacsich mrazoch, som nosila ciapku, nebudu mi predsa mrznut usi, on povedal, ze ju nemam nosit a potom, pred Vianocami mi oznamil rozchod, odvtedy Mam vzdy depku, ked su Vianoce. Podla mna, uz to, ze povedal, ze musis nejako vyzerat, aby sa neotacal za inymi a nepodvadzal o niecom svedci. Cize ak by ta nahodou podviedol, zvali to na teba a na tvoj otrasny zovnajsok alebo co? Ak si holis podpazusie, nohy, medzi nohami sa tiez upravis, sprchujes sa, pouzivas deodorant, mydlo, sampon, proste sa o seba normalne staras ako zena, obliekas sa vkusne, nie vulgarne ani ako staroveka sedliacka, potom, ak ta miluje, riesi somariny, pripadne, ako by ta podviedol a potom to hodil na teba, tak bacha.

fgf

Podla mna ta uz podviedol a teraz sa snazi urobit vsetko pre to, aby to uz zase urobit nemusel. Uvidis, raz to uz nevydrzi, vybuchne a povie ti, ze pred 3 mesiacmi si na jednej party trochu vypil a na druhy den sa zobudil vedla cudzej zeny :)