...čo si myslíte o tom, že so svojím partnerom žijem už 7rokov a on neustále rieši to ako vyzerám. Zo začiatku vzťahu mu na mne nič nevadilo,no od určitej doby mi pravidelne kontroluje aké mám vlasy,ako ich mám upravené,akú mám farbu, aké mám nechty,ako som oblečená, či som pribrala alebo nie. Stále je s mojím výzorom nespokojný. Hoci okolie vždy môj výzor chváli a aj dosť mužov sa zamňou obracia, no on nikdy nie je sničím spokojný. Hovorí, že to robí preto,lebo chce mať veďľa seba partnerku,kt.sa mu nadovšetko páči a nechce sa ,,obzerať" za iními a podvádzať ma..ako to podľa neho ,,iní" robia...
Ide mi to už strašne na nervy, sebavedomie mám tak na ,,bode mrazu", hoci on chce,aby som bola sebavedomá..ale ako??keď mi ho ustavične nahlodáva??? Je mi z toho všetkého nanič..
Čo si o tom myslíte?? Čo ho ktomu vedie?? Je nespokojný vo vzťahu a snaží sa to takto zakrývať?? Čo by som mala robiť, keď komunikácia pravdepodobne nikam nevedie...on si neprizná, že je to problém a nechápe prečo si z toho robím ťažkú hlavu...
ďakujem
Čo si myslíte..je to začiatok konca??
preboha dievca ja by som takeho tak nakopla do zadku,ze by odletel cez pol republiky a uz nikdy o nom ani pocut.....to je cisty pripad pre psychiatra.....tot moj nazor :D
Moj byvaly sa spraval podobne, k tomu ma este vecne kritizoval, toto robis zle, toto nehovor. Ked som sa s nim chcela normalne porozpravat, iba odvrkol, ze kecam somariny a blbosti a ze on ziadny problem nema. A potom som zistila, ze tu bola nejaka ina, hoci mi pretym tvrdil, ze nie. Chcel asi vsetky tie vycitky hodit na mna, ze ja som ta neschopna a otravna.
Uplne suhlasim s leerka a jajka001_. To co je za blbost povedat, ze ak ta podvedie s inymi, je to preto, ze nevyzeras ako to jemu presne vyhovuje? To potom mozes kludne podviest ty jeho a povedat mu, ze to bolo len kvoli jeho ucesu, sposobu obliekania alebo si nieco vymysli. Ako tu vravia, je mozne, ze ta uz mozno aj podviedol a teraz nevie, kam z konopi a tie vycitky, ak nejake ma, by teraz chcel dat na teba.
ked sa mu nepaci nech necha tak :) tiez si myslim, z jeho vyroku ze chce mat vedla seba peknu babu aby sa mu ine nepacili, ze asi ta uz podviedol alebo chce podviest a takto si to chce sam pred sebou ospravedlnit. trochu zvrhle rozmyslanie hm
uz len podla toho prveho odseku je to cisty chuj, ak on sam ti povie, ze chce mat vedla seba peknu partnerku a nechce a obzerat po inych a podvdzat ta ..tak to co uz je ? _:-D chlapec trochu asi nevie co so sebou ..alebo je t neaky zakomplexovany jedinec, ktory si to na tebe vyburava .. neviem ako si to tak dlho mohla vydrzat, sama sa ti cudujem, aj ked asi ho milujes, ked si stale s nim ... nuz ale radsej sa nad tym vsetkym zamysli a uvedom si, ci hces takto zit aj dalsie roky ..ved cloveka nebavi byt stale len upraveny, uhladeny ..
No ono to moze byt kludne aj tak, ze si ona nasla niekoho ineho a teraz sa snazi najst dovod, preco ma toho prveho nechat tak. Aj ked jej to predtym mozno nevadilo.
ked to partner povie raz za uhorsky rok, to nevadi, ale pravidelne, to uz je zle. mne moj parner naposledy povedal ze by som sa mohla modernejsie obliekat teraz, naco som mu odvetila ze 1.v zime na modu nehladim, nebudem predsa mrznut len aby som vyzerala dobre! 2. som nezamestnana a nebudem posledne peniaze minat na handry. 3. ked je taky mudry moze ma sponzorovat. nieje to prijemne, bud taka aka si, verim ti ze ti znizil sebavedomie, mna dostala len ta jedna sprosta veta. Asi si tvoj drahy mysli ze je pan dokonaly. ukaz mu ze asi len on jediny je ten SLEPY. a ak ma inu tak nech si ma "tu krajsiu" ak mysli. drzim palce, uprimne
...URCITE TO BUDE PRE NEHO NEPRIJEMNE,KED MU ZACNES KRITIZOVAT VSETKO,CO MA NA SEBE...ATD.A POTOM MU VYSVETLI A POVEC O SVOJICH POCITOCH...PRAJEM TI ESTE RAZ VELA STASTIA...
...podla mna nie je to v poriadku,podobne som zazila aj ja...kym nemal inu...NIKDY MA NEKRITIZOVAL,NEHLADAL NA MNE CHYBY...ked si ju nasiel,stale nieco na mne videl...JE TO ZNAK- AKO TU PISU NIEKTORY...KIEZ BY TO NEBOLA PRAVDA,ALE ASI TO TAK BUDE...VELA STASTIA PRAJEM,ABY TO NEBOL TEN PRIPAD A NASLA SA INA PRICINA...PRECO TA TAK NAPOMINA...ale je to od neho dost NEPEKNE...skus ty jemu zacat kritizovat uces,postavu atd.ako sa bude citit a potom sa o tom porozpravajte este raz...AKO BUDE NA TOTO REAGOVAT...
daj si pozor,porovnáva ťa s inou...
choď od neho !!!
taká kočka ako ty by sa nemala dať deptať...