Milenka? alebo snubenica?

Príspevok v téme: Milenka? alebo snubenica?
hmjahm

ahojte, este predtym ako zacnem chcem upozornit, ze ak ma tu chcete odsudzovat a nadavat mi, tak setrite svojimi slovami a pismenami a radsej mi sem ani neprispievajte .. ide o taku vec.. mam jedneho kamarata, ktory ma uz snubenicu a ja som jeho milenka, fungujeme tak par mesiacov a ja osobne k nemu nic necitim, cize je to len cisto sexualny vztah u mna , ale mam pocit, ze on do toho pomaly zacina padat, pretoze uz hovori, ze ma nema len rada, ale ze citi nieco viac a vraj ak mi to robi problem a spadla som dto toho, tak to mozme ukoncit, lenze ja som uplne v pohode. problem, kvoli ktoremu podvadza svoju snubenicu je ten, ze maju velmi vemli zriedkavo sex, vraj sa snazi tento problem s nou riesit, ale k nicomu to nevedie a ja viem, ze on si na to dost potrpi. pytala som sa ho, kedy planuje svadbu a povedal, ze asi buduci rok ale nie je to iste , tak som mu vravela, ze nech si ten problem vyriesi, lebo po svadbe to bude len horsie a ci ju stale aj potom chce podvadzat , nato povedal, ze nevie.ale vraj zatial nevie ako to bude a ze mozno este my dvaja skoncime spolu .tak teraz neviem co si mam o tom mysliet.poradte ,. dakujem
a este raz upozornujem, ze odsudzujuce a vulgare komentare si nechajte , ja chcem len radu

doubledog

vidim, ze sa tu vyskytuje nadpriemerne vela zien, ktore rozumeju muzom
musim povedat, ze ma to prekvapuje.

vsetci sme v dost velkej miere zvierata, zeny rovnako ako muzi.

len u zien sa to prejavuje inak, potrebou hniezdenia a plodenia mladat so samcom, ktory ma vo svorke co najvyssie postavenie.

tak sa mile zeny, nevyvysujte, nie ste o nic lepsie ako my :)

lienocka2808

levicaaaa: no ja si nemyslim, ze podvadza aj milujuci partnej ja to VIEM, z vlastnych skusenosti, s xy rozhovorov s muzmi, pohybujem sa v muzskom kolektive, zapadam donho, muzi ma beru ako svojeho priatela tak som sa infiltrovala do ich prostredia, vsimam si ich spravanie. takisto som mala niekolko vztahov kde sa mi to iba potvrdilo. Nevravim, ze 100% muzov to robi, ano niektori to v sebe potlacaju. Ale potlacaju, nerobia to prirodzene, ze su verni. proste je to tak odjakziva. a je to prirodzene, aj ked to nam zenam sposobuje vela bolesti. ja by som taku neveeru odpustila, aj som odpustila, pretoze pokial muz nema paralelny vztah a uzije si niekde tak sa to podla mna da pochopit.

kvietok 12

no teda on veru nie je moc dobry clovek,moja rada vztah s nim nezacinaj,lebo budes lutovat,hm ze este nevie ci bude svadba,alebo sa da dokopy s Tebou to je ale prespekulovany chlap,je samoluby a vztahy berie,ze on si rozkaze a hop bude svadba,alebo rozchod

beskyd

teda jajka, lebo u zien je to uplne inak:DD odkedy je dostupna HAK, nepovedal by som ze az tak zaostavate v tej animalnosti co sa tohto tyka:P ci?:)

jajka001_

levica, ak tomu nechapes, tak nechapes povahu muzov. skutocne je malo vernych muzov, aj ked maju zenu number one, to im nebrani tuzit po inej, mladsej, krajsej, pripadne len viac sexy alebo proste dostupnejsej - casom sexualny vztah upada aj ked city ostavaju - a ak maju prilezitost, tak ju velakrat vyuziju, lebo - taka je povaha muzov.. nepovazuju to za neveru, pretoze ide len o uspokojenie potreby

levicaaaa

lienocka2808: prečo myslíš že podvádza aj milujúci partner? veď svoje "pudy" si môže uspokojovať aj so ženou ktorú miluje... vôbec tomu poslednému nechápem...