Milenka? alebo snubenica?

Príspevok v téme: Milenka? alebo snubenica?
hmjahm

ahojte, este predtym ako zacnem chcem upozornit, ze ak ma tu chcete odsudzovat a nadavat mi, tak setrite svojimi slovami a pismenami a radsej mi sem ani neprispievajte .. ide o taku vec.. mam jedneho kamarata, ktory ma uz snubenicu a ja som jeho milenka, fungujeme tak par mesiacov a ja osobne k nemu nic necitim, cize je to len cisto sexualny vztah u mna , ale mam pocit, ze on do toho pomaly zacina padat, pretoze uz hovori, ze ma nema len rada, ale ze citi nieco viac a vraj ak mi to robi problem a spadla som dto toho, tak to mozme ukoncit, lenze ja som uplne v pohode. problem, kvoli ktoremu podvadza svoju snubenicu je ten, ze maju velmi vemli zriedkavo sex, vraj sa snazi tento problem s nou riesit, ale k nicomu to nevedie a ja viem, ze on si na to dost potrpi. pytala som sa ho, kedy planuje svadbu a povedal, ze asi buduci rok ale nie je to iste , tak som mu vravela, ze nech si ten problem vyriesi, lebo po svadbe to bude len horsie a ci ju stale aj potom chce podvadzat , nato povedal, ze nevie.ale vraj zatial nevie ako to bude a ze mozno este my dvaja skoncime spolu .tak teraz neviem co si mam o tom mysliet.poradte ,. dakujem
a este raz upozornujem, ze odsudzujuce a vulgare komentare si nechajte , ja chcem len radu

hmjahm

no ked mam pravdu povedat, tak tiez sa bojim toho, ze sa mi to raz vrati. a mala by som s tym skoncit, aj som s tym na chvilu prestala,ale zasa som sa s nim dala dokopy .a tiez sa bojim toho, ze ked to robi jej, robil by to aj mne

barbinka

po pravde, chlapa, ktorý takéto niečo robí by som ani nechcela. bude to robiť aj tebe, ale však, každému podľa zásluh. Všetko sa ti raz vráti.

hmjahm

no tak ide tam o to, ze ja ho poznam dlhe roky, a ked mam pravdu povedat, tak mozno by som s nim aj nieco skusila mat .len neviem co chcel povedat tym, ze mozno aj my dvaja sa dame dokopy , lebo vraj to este nevie.

jajka001_

tebe je to jedno nie? nic k nemu necitis, chybat ti asi nebude, on je lotor, ona chudak. je na tebe ci sa budes dalej zucastnovat na takom niecom. ber do uvahy ze vsetko sa ti vráti.