ahojte, este predtym ako zacnem chcem upozornit, ze ak ma tu chcete odsudzovat a nadavat mi, tak setrite svojimi slovami a pismenami a radsej mi sem ani neprispievajte .. ide o taku vec.. mam jedneho kamarata, ktory ma uz snubenicu a ja som jeho milenka, fungujeme tak par mesiacov a ja osobne k nemu nic necitim, cize je to len cisto sexualny vztah u mna , ale mam pocit, ze on do toho pomaly zacina padat, pretoze uz hovori, ze ma nema len rada, ale ze citi nieco viac a vraj ak mi to robi problem a spadla som dto toho, tak to mozme ukoncit, lenze ja som uplne v pohode. problem, kvoli ktoremu podvadza svoju snubenicu je ten, ze maju velmi vemli zriedkavo sex, vraj sa snazi tento problem s nou riesit, ale k nicomu to nevedie a ja viem, ze on si na to dost potrpi. pytala som sa ho, kedy planuje svadbu a povedal, ze asi buduci rok ale nie je to iste , tak som mu vravela, ze nech si ten problem vyriesi, lebo po svadbe to bude len horsie a ci ju stale aj potom chce podvadzat , nato povedal, ze nevie.ale vraj zatial nevie ako to bude a ze mozno este my dvaja skoncime spolu .tak teraz neviem co si mam o tom mysliet.poradte ,. dakujem
a este raz upozornujem, ze odsudzujuce a vulgare komentare si nechajte , ja chcem len radu
Milenka? alebo snubenica?
No ja keby som k nemu nic necitila, bud by to pokracovalo alebo by som ho opustila. treba byt sebec bohuzial. A, ze sa bojis ze to bude robit aj tebe?? Tak vitaj v realite, takmer kazdy chlap ked ma prilezitost tak ju vyuzije a vrati sa k zene ktoru lubi. Ano aj ked chlap lubi tak podvadza, pretoze aj ked mame plyn, chlorovanu vodu a elektrinu tak pudy sa zastavit nedaju...
hmjahm tiez si myslim, ze s takymto chlapom by si si nemala zacinat...ked podviedol snubenicu, podvedie aj teba...mozno si najde trochu iny dovod, ale urobi to
normalny chlap, ak miluje svoju priatelku, tak sa takyto osemetny problem snazi vyriesit a nie ze pojde pretahovat inu
tie materialne dovody ma teiz napadli ako mozny dovod ich svadby, ale ak by uz slo o to, tak aj on je dobre zabezpeceny , resp ho zabezpecia
a pochybujem ze si ju chce vziat to su skor kecy pre teba, aby si ho neotravovala. ak si ju vezme tak jedine z materialnych dôvodov.
hmjahm,
...no, s tou laskou to oni muzi maju ine ako my,,,,,som sa minule pytala draheho, ci sa vedia muzi vyspat so zenou bez toho aby k nej daco citili a on mi na to, ze asi hej......taze mozno on to ten tvoj milenec berie tak, ze ved vies, ja ju milujem ale to, co mi nedava, hladam inde...ale to nic nemeni na fakte ze ju milujem...
no tak to fakt neries, jeho pocity a problemy ti mozu byt uplne ukradnute.Pozri, ked si ju zoberie a nebude stastny, on bude mat posrany zivot, nie ty
presne ako vravis, nemiluje ju dostatocne, inak by ju nepodvadzal. cize je s nou len preto ze mu to vyhovuje. s tebou spi tiez len preto ze mu to vyhovuje. kedze mu to vyhovuje, nechava si ta na haciku. preco nie, dobry sex zadara.
happi, ja praveze necitim, ale mam pocit, ze skor on ano. preto este nevie, ako to vsetko dopadne a ci ta svadba aj bude.
usiko dakujem, tak keby mi to nevyhovovalo, tak to skoncim, ale je pravda, ez nikoho nemam, lebo keby ano, tak s tym skoncim hned, pretoez aj by som nedokazala niekoho podvadzat. no a to je otazne, ci on si znici cely zivot s nou alebo sa spamata a bude to riesit inak. vraj ju miluje,a neche sas nou rozdzadzat kvoli tomu, ze maju malo sex, lenze kedze pre neho je to dost dolezite, tak sa mu aj cudujem a podla mojho skromneho nazoru ju nemoze az tak milovat,lebo keby ano, tak toto by jej nerobil, si myslim ja
jasne, ze ostane, je teraz len poblazneni. Ale ak k nemu citis nieco viac, povedz mu to a moze sa to zmenit