ahojte vsetci :) takze ... ako predsavzatie som si dala ze od noveho roka chudem. resp. chcem zmenit stravu a viac sa venovat sportu aby som aspon trochu upravila moju postavu. napiste aj vy svoje predsavzatia.. :)
OD NOVEHO ROKA ...
ty to máš premyslené, nemám slov...
no neviem, mňa psychicky labilá anorektička nevzrušuje
rado sa stalo:))) a nemám pravdu, hmmm????
tak to som sa pobavila
neboj tessy, tak napríklad, tieto baby majú pri rovnakom počte nervových buniek, menší objem tela, teda sú citlivejšie na dotyk, potom majú krásne vypuklé panvy a vyzerajú oproti moletnejším oku lahodne aj keď sú vyholené....ďalej vidíš jej do očiek a teda vieš čo chce- neprekáža Ti bruško, potom majú malé prsia, čo ma neuveriteľne vzrušuje, sú psychicky labilné a teda aj lepšie vedia precítiť rozkoš, a nakoniec majú trošku väčšie nohy k pomere ku telu a ak sú pekne nalakované- môj fetiš....a nakoniec aj ja som chudý a teda sú prístupnejšie rôzne polohy a vniknutia....
takže lámanie nebude:))))
joooj aj mne sa sniva kade-co no to sem nepatry
a na pusu by som si mala davat aj ja pozor uz som sa tu ospravedlnovala
nepochybujem... po použití nezabudni zlepiť všetky časti
lilli:)) neboj, ja len vies mrzelo by ma keby som teraz niekoho nastvala, som si dala take predssavzatie ze cez sviatky si dam pozor na usta:)) ale ked nie ok som rada:) nooo mne sa snivaju ine blbosti:))
ale neboj tessy nič také sa nestane :)), každopádne má to svoje určité nezpochybniteľné výhody....
za prvé, že bude sex:)))), ale nie
zuzi.. strasne dotkli? to nie !ani lovec ani ty nik, ja som zvyknuta na ine to sa Vam ani nesnivalo
veru, tessy, aby lovec nebol sama modrina, od kosticiek :-)