zdravim Vas, mam taky problemik. Mam priatela, sme spolu uz dlho, ale pred par mesiacmi sme sa rozisli...teraz to vnimame skor ako pauzu kedze sme sa k sebe znova vratili. Lenze on si pocas tej "pauzy" zacal s inou. Nejak sme si to potom vydiskutovali a sme zasa spolu, lubime sa ale ja sa stale nejak neviem preniest cez to ze mal inu :( on uz s nou nieje v kontakte ani sa nevidaju, je to len v mojej hlave a stale ma to trapi. Doverujem a verim mu ze je to pre neho ukoncene ale aj tak sa toho divneho pocitu v hlave neviem zbavit, ani ho neviem nejak opisat, proste stale sa nad tym trapim, ze v jeho zivote bol niekto medzi mnou a mnou- chapete ako to myslim :) prezili ste nieco podobne alebo viete mi poradit ako sa cez to preniest a pustit to z hlavy? dakujem
ako to pustit z hlavy?
ja sa nebojim ze to spravi znova, verim mu a neberiem to tak ze ma podviedol. ved sme boli rozideni. ale aj tak ma to boli a trapim sa, neobvinujem ho z nicoho len sa snazim najst sposob ako to vymazat z mojich myslienok :(
keby som mu pocas "pauzy" nechybala tak sa ku mne asi nevrati
prebieha to podobne,on sa trápi,sám nad sebou,nad tým,že ja sa trápim,a ešte čo nebolo povedané ale viem to,trápi sa aj tá druhá,že sa takto rozhodol a vrátil sa ku mne::::necítim to ako výhru,i ked prvé dni áno,dnes to všetko rozpitvávam do detailov...a začínam mat obavy,že to urobí znova..a rozmýšlam,či má cenu ostat alebo íst z toho von...kámoška zažila podobné,v priebehu polroka si našla iného ,on inú a dnes on prosíka,aby sa dali dokopy,ona to aj skúša,napriek tomu,že zranuje svoju súčastnú lásku,ale hovorí,že tie city sú preč....tak neviem
Ja som to zazila...(vtedajsi) priatel mi navrhol pauzu, ktora ale v podstate prerastla k rozchodu, i ked to nebolo nahlas povedane, ze rozchadzame sa..(no, to je jedno-podrobnosti sa mi nechce popisovat:)) a po case, ked sme sa opat zacali stretavat, tak som sa ho v takom mierne pripitom stave:D spytala, ci mal nejaku inu za ten cas, co sme spolu neboli..a nakoniec teda z toho vysvitlo, ze s jednou sa vyspal. Bol to taky hnusny, neopisatelny pocit..vedela som, ze nemam pravo mu nic vycitat, ale mala som taky hnusny pocit, ze ja som bola z tej pauzy/rozchodu totalne v prdeli, plakala som noc, co noc a on si medzitym uzival s inou..proste sa mi to hnusilo. Trochu mi pomohlo, ked mi povedal, ze to olutoval (kazdopadne co ine mi mal povedat? tusil, ze by ma ranil, keby mi povedal, ze to bolo s nou skvele), doma som si poplakala, zanadavala na tu babu, trochu aj nanho a po case ma to nejak preslo...
ked to urobil raz,urobi to zasa
asi si mu pocas tej pauzy moc nechybala
nevadi ti,ze asi spaval s inou?
samozrejme som stastna ze sme opat spolu a lubime sa. ked sme spolu snazim sa nad tym neuvazovat, niekedy to vsak nejde tak som sa mu zdoverila ze ma to trapi. presviedca ma ze je vsetko v poriadku, o nu zaujem nema a ja mu verim, len mu je luto ze sa nad tym tak trapim. Ako to prezivas ty?
ahoj ,no ako prvá sa hlásim nie s radou ale skúsenostou,tiež zažívam podobné obdobie,a bojím sa toho ako to bedem schopná znášat??
ked ste spolu si ok?ked si sama rozmýšlaš*?aký máš pocit z toho ,že sa vrátil k tebe a neostal s tou druhou?