zdravim Vas, mam taky problemik. Mam priatela, sme spolu uz dlho, ale pred par mesiacmi sme sa rozisli...teraz to vnimame skor ako pauzu kedze sme sa k sebe znova vratili. Lenze on si pocas tej "pauzy" zacal s inou. Nejak sme si to potom vydiskutovali a sme zasa spolu, lubime sa ale ja sa stale nejak neviem preniest cez to ze mal inu :( on uz s nou nieje v kontakte ani sa nevidaju, je to len v mojej hlave a stale ma to trapi. Doverujem a verim mu ze je to pre neho ukoncene ale aj tak sa toho divneho pocitu v hlave neviem zbavit, ani ho neviem nejak opisat, proste stale sa nad tym trapim, ze v jeho zivote bol niekto medzi mnou a mnou- chapete ako to myslim :) prezili ste nieco podobne alebo viete mi poradit ako sa cez to preniest a pustit to z hlavy? dakujem
ako to pustit z hlavy?
milenka,ak tomu správne rozumiem...on je kde?
O com som hovorila najprv...to bol vztah, z ktoreho som sa uz v podstate "vyliecila"...
bohuzial... teraz som sa zamilovala do nespravneho cloveka... ocitla som sa v trojuholniku....som teraz ja ta druha..
EšTE STáLE NA TO MYSLíš,myslím to sklamanie?alebo je to strach zo samoty?
tvoj priatel mal vztah a chcel sa napokon vrátit k tebe,alebo jednoducho odišiel?prepáč,ak nechceš nemusíš reagovat.
ja som sama a zaroven nie som... ale viac-menej som... samota je najhorsia vec na svete...
ja tiez nemozem spavat... myslienky mi utekaju...kade-tade
nedá mi to spat,stále nad tým rozmýšlam,srdce mi hovorí niečo iné a rozum opak,čakat ?neviem čo mám robit,alebo sa spolahnút na čas ,ktorý mi neskor cestu ukáže?ty si teraz sama?prečo ty nespíšDDD
preco vlastne este nespis? nemozes?
ked sa clovek trapi, tak na unikovy vychod z toho bludneho kruhu musi dozriet... u mna to tak bolo... musis vediet, co chces...
ja sa nachadzam uz asi dobry polrok v situacii, ktora je tomuto podobna.... ked jednoducho niekto miluje niekoho, tak je neskutocne tazke uvazovat bez citov, cisto racionalne.... o to je to horsie
rozumiem,a mám pocit,že sa nachádzam niekde medzi tým všetkým....
RUSH: myslela som to tak, ze sa mi na dusi velmi ulavilo, aj ked to bolelo, ze som ho stratila... ale ulava bola v tom, ze uz som sa netrapila na to s kym je, co robi... ze uz mi nemusi klamat, ked sa ho na nieco pytam, tym ze uz ked skoncil vztah, tak skoncila aj moja snaha o jeho prerobenie...
aká ulava,oslobodenie?