ako to pustit z hlavy?

Príspevok v téme: ako to pustit z hlavy?
luckaaa123

zdravim Vas, mam taky problemik. Mam priatela, sme spolu uz dlho, ale pred par mesiacmi sme sa rozisli...teraz to vnimame skor ako pauzu kedze sme sa k sebe znova vratili. Lenze on si pocas tej "pauzy" zacal s inou. Nejak sme si to potom vydiskutovali a sme zasa spolu, lubime sa ale ja sa stale nejak neviem preniest cez to ze mal inu :( on uz s nou nieje v kontakte ani sa nevidaju, je to len v mojej hlave a stale ma to trapi. Doverujem a verim mu ze je to pre neho ukoncene ale aj tak sa toho divneho pocitu v hlave neviem zbavit, ani ho neviem nejak opisat, proste stale sa nad tym trapim, ze v jeho zivote bol niekto medzi mnou a mnou- chapete ako to myslim :) prezili ste nieco podobne alebo viete mi poradit ako sa cez to preniest a pustit to z hlavy? dakujem

ShaulaThalit

O com som hovorila najprv...to bol vztah, z ktoreho som sa uz v podstate "vyliecila"...
bohuzial... teraz som sa zamilovala do nespravneho cloveka... ocitla som sa v trojuholniku....som teraz ja ta druha..

RUSH

EšTE STáLE NA TO MYSLíš,myslím to sklamanie?alebo je to strach zo samoty?
tvoj priatel mal vztah a chcel sa napokon vrátit k tebe,alebo jednoducho odišiel?prepáč,ak nechceš nemusíš reagovat.

ShaulaThalit

ja som sama a zaroven nie som... ale viac-menej som... samota je najhorsia vec na svete...
ja tiez nemozem spavat... myslienky mi utekaju...kade-tade

RUSH

nedá mi to spat,stále nad tým rozmýšlam,srdce mi hovorí niečo iné a rozum opak,čakat ?neviem čo mám robit,alebo sa spolahnút na čas ,ktorý mi neskor cestu ukáže?ty si teraz sama?prečo ty nespíšDDD

ShaulaThalit

ked sa clovek trapi, tak na unikovy vychod z toho bludneho kruhu musi dozriet... u mna to tak bolo... musis vediet, co chces...
ja sa nachadzam uz asi dobry polrok v situacii, ktora je tomuto podobna.... ked jednoducho niekto miluje niekoho, tak je neskutocne tazke uvazovat bez citov, cisto racionalne.... o to je to horsie

ShaulaThalit

RUSH: myslela som to tak, ze sa mi na dusi velmi ulavilo, aj ked to bolelo, ze som ho stratila... ale ulava bola v tom, ze uz som sa netrapila na to s kym je, co robi... ze uz mi nemusi klamat, ked sa ho na nieco pytam, tym ze uz ked skoncil vztah, tak skoncila aj moja snaha o jeho prerobenie...