ako to pustit z hlavy?

Príspevok v téme: ako to pustit z hlavy?
luckaaa123

zdravim Vas, mam taky problemik. Mam priatela, sme spolu uz dlho, ale pred par mesiacmi sme sa rozisli...teraz to vnimame skor ako pauzu kedze sme sa k sebe znova vratili. Lenze on si pocas tej "pauzy" zacal s inou. Nejak sme si to potom vydiskutovali a sme zasa spolu, lubime sa ale ja sa stale nejak neviem preniest cez to ze mal inu :( on uz s nou nieje v kontakte ani sa nevidaju, je to len v mojej hlave a stale ma to trapi. Doverujem a verim mu ze je to pre neho ukoncene ale aj tak sa toho divneho pocitu v hlave neviem zbavit, ani ho neviem nejak opisat, proste stale sa nad tym trapim, ze v jeho zivote bol niekto medzi mnou a mnou- chapete ako to myslim :) prezili ste nieco podobne alebo viete mi poradit ako sa cez to preniest a pustit to z hlavy? dakujem

karioll2

lebo neodpustam neveru,lebo u zeny je to skor vec psychiky ako lovu u muzov,nikdy som nedal dovod na to,a hlavne je mi proti srsti s nou spat,ked bol v nej niekto iny,uplne sa mi zhnusila a stale by som musel mysliet na toho druheho,a opakujem,ked to urobila raz,urobi to znovu,aj sa mi to potvrdilo,a ked mam niekoho naozaj rad a mame pauzu,tak sedim doma v depkach,alebo sa opijam s kamosmi,alebo sa vrhnem do prace,na konícky a podobne,ale nepojdem s inou do postele predsa

RUSH

kariol,daj jeden dovod prečo si ju nezobral spat,ja viem,že je to individuálne,ale v celku globálne!!!tak prečo bolo tvoje rozhodnutie takéto?

karioll2

tazko povedat,v kazdom pripade ti drzim palce aby si to ustala v pohode.
mne sa take nieco stalo a nezobral som ju naspat

luckaaa123

ano prebrala som to s nim vsetko a viem preco sa so mnou rozisiel, ako to bolo s tou babou a aj to preco sa zas ku mne vratil. mam milion dovodov uz na to nemysliet lebo sme spolu fakt stastni ale moja hlava to nejak nevie stale pochopit, mam tam dakeho cervicka ktory sa vystrci v tej najmenej vhodnej chvili a vsetko pokazi :(

karioll2

lucka,ale no tak,predsa musis vediet,ze na kazdeho ine plati,inac sa vyrovnava s udalostami,inspiraciu tu asi nenajdes.v dobrom ti toto pisem

RUSH

vráti-nevráti,zrejme si to prehodnotil alebo má niekto iný názor?
a povedzme si narovinu!!!,kolko partnerov nevie,že ten druhý ho podvádza,čiže spí s iným partnerom,a ten druhý o tom nevie a cíti sa štastný,vo svojom vztahu...
aj si to s ním prebrala,prečo ste sa vlastne rozišli a ako to cítil,?bolo to len kvoli tej babe?možno si myslel ,že s nou bede štastnejší!!ludia si to niekedy myslia,ked nevedia čo zo životom,že ak si nájdu nového partnera,ich život bude iný,to bude? ale na pár mesiacov a potom je to znova to isté....

luckaaa123

karioll pisem sem preto lebo chcem vediet ci aj ini ludia prezili nieco podobne a ako sa z danej situacie dostali. tato tema nieje o odpusteni mojmu priatelovi ale o mne, ako sa s tym mam vysporiadat ja

karioll2

mozno by bolo dobre si uvedomit,ze nazor zvonku od nezaiteresovanych ludi ti da viac ako tvoj nazor,podporovany citom a sexom.
a zdovodnit si mozes v zivote vsetko ako ti vyhovuje,tak nechapem,preco sem vlastne pisem,ked si evidentne rozhodnuta mu odpustit