zdravim Vas, mam taky problemik. Mam priatela, sme spolu uz dlho, ale pred par mesiacmi sme sa rozisli...teraz to vnimame skor ako pauzu kedze sme sa k sebe znova vratili. Lenze on si pocas tej "pauzy" zacal s inou. Nejak sme si to potom vydiskutovali a sme zasa spolu, lubime sa ale ja sa stale nejak neviem preniest cez to ze mal inu :( on uz s nou nieje v kontakte ani sa nevidaju, je to len v mojej hlave a stale ma to trapi. Doverujem a verim mu ze je to pre neho ukoncene ale aj tak sa toho divneho pocitu v hlave neviem zbavit, ani ho neviem nejak opisat, proste stale sa nad tym trapim, ze v jeho zivote bol niekto medzi mnou a mnou- chapete ako to myslim :) prezili ste nieco podobne alebo viete mi poradit ako sa cez to preniest a pustit to z hlavy? dakujem
ako to pustit z hlavy?
ano, ma toho dost... na jednej strane ho neskutocne milujem... a na tej druhej strane som len obycajna rozvracacka... aj ked vraj tie problemy, kt. mali boli uz davno... ale ja sa citim ako spina. trapi ma, ze ked ho potrebujem, je s nou a nie so mnou, ze su dni, kedy som absolutne sama, ziadny kontakt s nim... uz sme sa tisickrat rozisli.... a tisickrat k sebe vratili....
aký je váš vztah?neberie to ako podporu z tvojej strany,určite má toho dost,dve deti,chorú manželku,ako chce pokračovat dalej?ako ty to cítiš?
čo sa týka mna,som momentálne tá manželka,žiadna výhra...
uz to prasklo... v septembri... ale ma choru zenu a vraj sa s nou dohodol tak, ze pokym sa vsetko nevyriesi, tak zostane doma, ze ony by to same nezvladli...
Ja som ho v podstate nikdy nechcela ukradnut jeho manzelke ani detom, to by som si neodpustila, pretoze sama som z rozvratenej rodiny. Ale lasku k nemu nezapriem, to je fakt.
Neviem, comu mam verit... neviem v podstate nic... mavam stavy, kedy neviem co dalej, nevidim v nicom zmysel... proste, su to take veci, ktore ma zvnutra ohlodavaju a je otazkou casu, kedy ma to zozerie....
ak by toto prasklo,čo myslíš,kam by sa priklonil?treba premýšlat dalej,tak ako si vyšla z prvého vztahu a ulavilo sa ti,takisto sa vám ulaví,ak sa táto situácia vyrieši,ty si v nezávideniahodnej situácii,takisto som týmto kedysi prešla,velká láska ,dve deti tam boli,sama som sa rozhodla,bez pomoci kohokolvek,samozrejme,že to nebolo také rýchle alahké,ono človek v tom vztahu musí k niečomu dospiet,ale srdce všetko zamlžuje a človek nechce alebo nemá tú silu,túto hmlu prerazit,alebo cez nu prezriet....
a ako to vyzera vlastne s tebou?
ja v podstate ani neviem, ako sa k tomu stavia... viem ze ma lubi, ale toto vsetko balancuje na velmi tenkom lade... milujem ho a mam pocit, ze zaroven ho za to vsetko nenavidim
nemáš to svedomie to rozbit,že?zostáva ti len trápit sa moja,z jedného si vyšla, do druhého skočila,bohužial,taký je život,časom sa to vykryštalizuje
ma dve male deti... ked som bola s tou jedou... vola sa Ela... nic nevinnejsie som nevidela.... hrozne pekne dieta
a uplne sa na neho podobala...ach.... :(((
a ako sa k vášmu vztahu stavia?držia ho deti?je to určite tažké,viem aj toto pochopit,ak sa máte radi,ale to,že je ženatý neznamená predsa koniec,riešenie určite existuje...
je ženatý...