Laska boze laska.... Kde ta ludia beru ....

Príspevok v téme: Laska boze laska.... Kde ta ludia beru ....
ada7521

Snivam o laske a ked pride predsa sa jej vyhybam ... Tak tato veta mna pekne vystihuje. O mesiace ma 19 rokov. Este som nikdy s nikym nechodila , ak neratam jedno obdobie, ktore je za mnou . Nevyslo to kvoli dialke. Mozno keby ja velmi chcem tak to ide .. ale .. Uz X krat som bola s dakym chalanom na kave alebo tak .. Dokazem vypocut, porozpravat sa.. Ale este sa mi nestalo aby som sa skutocne zalubila. Aby som chcela aby sa nase stretnutia opakovali viac krat . A je mi divne potom vysvetlovat , Vies buddme radsej len kamosi , ale nechap to zle.! Pochybujem , skutocne pochybujem, ze niekedy budem zalubena. Som narocna??? Chcem vela?? Vzdy najdem dake chyby ktore mi vadia, nieco co mi proste nesedi .. Ano ano ani ja nie som bezchybna. Strasne tuzim prezivat lasku , citit to , ze toho cloveka milujem . Nezakladam si vyslovene len sa krase , ale nikdy ma fyzicky nepritahovali,neocarili, necitila som to chvenie, teda to co bolo doteraz .. Skutocne chcem vela??? Preco ma milion mojich rovesnicok , aj mladsie baby frajerov, neriesia nic, len lubia. A ja vzdy utekam , nikdy sa nezalubim ... Vzdy sa moje srdce uzavrie, obrni . Mozno aj preto ze nemam za sebou ani sexualnu skusenot na ktorej mi zalezi ... Som nezrela?? Nenormalna?? Co mi je?? Preco neviem citit lasku??? Chapete?? Ani by som sa nedivila keby nie.. Lebo uz sa aj ja prestavam chapat .... A nici ma to ...................

lost

jeanny - v jednom prispevku si pisala ze si mala 18 a v tedy si este netusila ze to potrva 5 a viac rokov...
tak ma len tak napadlo ze to moze byt 18+5 :D

jeanny

preboha je jedna hodina v noci sa ty tu riesis hrubky, sak nevidim ani na klavesy...navyse uz som sa za ne kdesi ospravedlnovala :P

lost

ja skor tipujem 23/24, ale na druhu stranu to je asi dost bezocive voci slecne :(

ale to len aby som porazil tvoj odhad fgf :D

(zda sa mi ze som ten vek vcera niekde cital, tak schovany matematicky :)) )

sweet_lolitta

ahoj,
necitala som celu diskusiu, no z tvojho prispevku sa mi zda, ze robis jednu podstatnu chybu v zmyslani. Ty premyslas o tom ako chces byt v stave, ktory si sama nevies privodit> zamilovana. Preco nad tym premyslas, ked to nevies ovplivnit? Skus radikalny extrem, nepremyslaj nad tym a nechaj sa unasat kokteilom hormonov. Zamilovanost sa dostavi akonahle sa TY UVOLNIS.

sweet_lolitta

ahoj,
necitala som celu diskusiu, no z tvojho prispevku sa mi zda, ze robis jednu podstatnu chybu v zmyslani. Ty premyslas o tom ako chces byt v stave, ktory si sama nevies privodit> zamilovana. Preco nad tym premyslas, ked to nevies ovplivnit? Skus radikalny extrem, nepremyslaj nad tym a nechaj sa unasat kokteilom hormonov. Zamilovanost sa dostavi akonahle sa TY UVOLNIS.

ah marja

lost sak to je tak alkohol zblizuje :D. A mozno su v Amerike ludia vacsinu casu HIGH :D.. alebo neviem cim to je.. teraz jedine vjem, ze idem spat bo budem mat zas kruhy pod ociskami :D. Majte sa tu sicja pekne a pak jakozto slusne vychovany chlopak praju seckym bruu noc :).