Snivam o laske a ked pride predsa sa jej vyhybam ... Tak tato veta mna pekne vystihuje. O mesiace ma 19 rokov. Este som nikdy s nikym nechodila , ak neratam jedno obdobie, ktore je za mnou . Nevyslo to kvoli dialke. Mozno keby ja velmi chcem tak to ide .. ale .. Uz X krat som bola s dakym chalanom na kave alebo tak .. Dokazem vypocut, porozpravat sa.. Ale este sa mi nestalo aby som sa skutocne zalubila. Aby som chcela aby sa nase stretnutia opakovali viac krat . A je mi divne potom vysvetlovat , Vies buddme radsej len kamosi , ale nechap to zle.! Pochybujem , skutocne pochybujem, ze niekedy budem zalubena. Som narocna??? Chcem vela?? Vzdy najdem dake chyby ktore mi vadia, nieco co mi proste nesedi .. Ano ano ani ja nie som bezchybna. Strasne tuzim prezivat lasku , citit to , ze toho cloveka milujem . Nezakladam si vyslovene len sa krase , ale nikdy ma fyzicky nepritahovali,neocarili, necitila som to chvenie, teda to co bolo doteraz .. Skutocne chcem vela??? Preco ma milion mojich rovesnicok , aj mladsie baby frajerov, neriesia nic, len lubia. A ja vzdy utekam , nikdy sa nezalubim ... Vzdy sa moje srdce uzavrie, obrni . Mozno aj preto ze nemam za sebou ani sexualnu skusenot na ktorej mi zalezi ... Som nezrela?? Nenormalna?? Co mi je?? Preco neviem citit lasku??? Chapete?? Ani by som sa nedivila keby nie.. Lebo uz sa aj ja prestavam chapat .... A nici ma to ...................
Laska boze laska.... Kde ta ludia beru ....
dokelu ja uz sa nemozem na nic sustredit len co tu trcim :( asi dnes skoncim na pokeci ale aj tak nebudem mat odvahu nikomu napisat cize tym zas vela vyriesim :( nechcete sa niekto zoznamit? uz som ako tuna kolega Zufaly :D
tak to je fajn, myslela som ze len ja som divna :) lebo aj umna to budu tak 2%
ale aj tak mam pocit ze chlapi nemaju velmi problem s vyberom, staci ked je volna, trochu pekna a chce ich. Staci si vsimnut trebars dakde v bare - chlapi sa tocia okolo bab, ked ich jedna odmietne hned idu za druhou. Ako je mi jasne ze si takto nehladaju zivotnu partnerku ale aj mne to napr chyba a nemozem ist s niekym kto ma nepritahuje, to proste nejde a ak aj ano tak je to fakt utrpenie...ale ja uz nicomu nerozumiem
to je aka hlupa statistika, mne sa paci asi 2% dievcat :D Ale keby islo len o fyzicku stranku, tak to by bolo tak na 30%
navyse ja by som asi neprezila keby nebol zaujem :)to by bol riadny trapas :)) vy chlapi to mate asi ine v tomto...oslovite 10 bab z toho vas 9 odmietne a ste spokojni :)
navyse ja som zas niekde citala ze chlapa pritahuje tak 80% bab co stretne, naopak babu asi len 20% chlapov, cize chlap sa snazi skoro o kazdu a baba si vybera:) trochu sa mi aj zda ze je to pravda...ale mate to aspon lahsie v tom ze stretnete vela takych co vas pritahuju, ja napriklad kolkokrat cez den vobec nestretnem niekoho kto sa mi zda sypmaticky cize aj stym oslovovanim by som bolo tazke :) neni koho :)
ver, ze vyrecnost ani mne do vjenka dana nebola a pri tom rozhovore by som bol cerveny jak po 4roch stiplavych paprickach. a asi mas pravdu, ze jedina baba pri skupinke chalanov by nebolo to prave orechove.. no 1 vs 1 abo skupinka na skupinku by sa dalo.. no nejdem vravjet pretoze sam som to neskusal :) mozno njeco take v blizkej dobe spacham a ak sa neprepadnem tak to tu zreferujem :).
no ja neviem, ty si chlap to je ine..ale este som nevidela babu co by len tak prisla k skupinke chlapov a zacala blabotat nieco o pocasi alebo neviem aku temu mas ty namysli..a stou vyrecnostou, s tym sa clovek musi skor narodit, mne to dopriane nebolo :(
a ada7521, ano myslim ze ucite chcem mat dakoho pri sebe, kedysi som si nebola ista, skor som sa len citila cudne kedze kazdy uz niekoho mal a chcela som len zapadnut. ale teraz uz FAKT chcem! a neviem ci citim divne pocity, skor necitim nic :(
ja ti len vravim co som cital :)..
ale tam nejde o to stretnut lasku.. cize to, ze su zadani nevadi i ked priznavam sam, ze to chce odvahu ale vyrecnost sa tym ziskat da.. rozhovor sa da aj naplanovat a potom podla situacie prisposobit no mas pravdu, ze to vyzera navonok blbo. Ja keby som to skusal tak to skusim pri fontane kde sedi kazdy den nespocetne vela ludi aspon tu v ZA Vyhliadol by som si dake "obete" a sup sa zhovarat aj ked vjem, ze v zacatkoch by som sa pod zem prepadol asika :).
...kazdy den skus oslovit zopar tebe sympatickych ludi a pobavit sa snima.. pokecat a tak..???? to mam akoze oslovovat len tak ludi na ulici, cudzich, z ktorych drvina vacsina je zadana a kazdy si bude myslet ze mi sibe? nie kazdy je schopny len takej nezavdznej komunikacie s cudzimi, netusim o com by som sa tak mohla s nimi bavit, to sa neda takto kde snimi nemas vobec nic spolocne
jeanny, kedysi som cital taky clanok o tom ako nabrat odvahu pri nadvezovani novych znamosti.. typek normalne radil, ze kazdy den skus oslovit zopar tebe sympatickych ludi a pobavit sa snima.. pokecat a tak.. vsetko je aj o cviku predsa :).
A ja neviem ako u vas v Blave no v meste u nas stretam kazdu piatkovu vychadzku dake tie krasne napohlad a sice tiez len napohlad intelektualne dievcata.. prosto nje len sliepky opakujem zas len napohlad, bo jakozto mam svoju vysnivanu tak by mi bolo blbe snima hutorit :D.
A tu svoju som stretol prekvapivo na nete :X vjem, ze je to zvlastne no rozumeli sme si v pisani, stretli sme sa, a rozumeli sme si este viac. Prilezitosti kde a ako stretnut lasku je nekonecne vela, len netreba cakat, ze pride sama a trosku sa posnazit v tom nadvezovani znamosti.. ak uz aj z toho nebude laska tak aspon priatelstvo a kazdy priatel ma zas priatelov co ti mozu sadnut aj v inom a laska je na svete :).