Laska boze laska.... Kde ta ludia beru ....

Príspevok v téme: Laska boze laska.... Kde ta ludia beru ....
ada7521

Snivam o laske a ked pride predsa sa jej vyhybam ... Tak tato veta mna pekne vystihuje. O mesiace ma 19 rokov. Este som nikdy s nikym nechodila , ak neratam jedno obdobie, ktore je za mnou . Nevyslo to kvoli dialke. Mozno keby ja velmi chcem tak to ide .. ale .. Uz X krat som bola s dakym chalanom na kave alebo tak .. Dokazem vypocut, porozpravat sa.. Ale este sa mi nestalo aby som sa skutocne zalubila. Aby som chcela aby sa nase stretnutia opakovali viac krat . A je mi divne potom vysvetlovat , Vies buddme radsej len kamosi , ale nechap to zle.! Pochybujem , skutocne pochybujem, ze niekedy budem zalubena. Som narocna??? Chcem vela?? Vzdy najdem dake chyby ktore mi vadia, nieco co mi proste nesedi .. Ano ano ani ja nie som bezchybna. Strasne tuzim prezivat lasku , citit to , ze toho cloveka milujem . Nezakladam si vyslovene len sa krase , ale nikdy ma fyzicky nepritahovali,neocarili, necitila som to chvenie, teda to co bolo doteraz .. Skutocne chcem vela??? Preco ma milion mojich rovesnicok , aj mladsie baby frajerov, neriesia nic, len lubia. A ja vzdy utekam , nikdy sa nezalubim ... Vzdy sa moje srdce uzavrie, obrni . Mozno aj preto ze nemam za sebou ani sexualnu skusenot na ktorej mi zalezi ... Som nezrela?? Nenormalna?? Co mi je?? Preco neviem citit lasku??? Chapete?? Ani by som sa nedivila keby nie.. Lebo uz sa aj ja prestavam chapat .... A nici ma to ...................

jeanny

takto som sa to uz snazila riesit ale nato ja asi nemam stastie...mylsim ze celkovo typi ake hladam na disku moc nechodia...v BA je to s tymi podnikmi dost bieda navyse, uz tam chodia len tak do 18 alebo cuzinci. A tiez nejsom zrovna ten typ za ktorym by sa kazdy obzeral a ja nikoho oslovovat nebudem, to nezvladam. cize fakt neviem co stym

ada7521

jeany co myslis napr diskoteky? Vies, niekedy som si aj ja myslela ze tam su len same divne indvidua ale zda sa mi ze obcas to nie je az take zle :) A mozno by sa tam nasli aj rozumní a milí chalani:ˇ)Lebo na ulici nemozem niekoho zastavit ze Hej ty pacis sa mi ! :)))

jeanny

ono to znie sice rzoumne, pockaj az pride samo :) ale akoby som seba citala ked pozeram adkin prisevok ked som mala tych 19. Lenze ja uz cakam aj 5 a viac rokov a stale je to rovnake, proste nic! takze taketo rady su mi dost na nic uz. Kto mi povie ako dlho budem este muset cakat? co ak dalsich 5 rokov, mozno 10, mozno cely zivot???
mozno by to chcelo spoznavat viac ludi, lebo ked stretnem 2-3 a z nich sa mi nikto nepaci je asi este normalne. ale neviem kde mam stretavat tolko ludi aby som si znich bola schopna vybrat tak ze aj zaujem by bol obojstranny...kde stretavate novych ludi? pomozte mi

mmmmm

zalubis sa urcite ale nerozmislaj nad tym aztak to si nenaplanujes to pride samo skor ci neskor zacitis nieco ine jedinecne vtedy to bude ozajstne ked obaja zacitite to iste,mala som 19 ked som mala prveho frajera, po mesiaci sme sa rozisli a prisli na to, ze sa vlastne lubime a cesta spet bola uzasna nezabudnutelna bol to moj prvy frajer a zaroven posledny do dnes sa milujeme mame rodinu a nelutujem ze bol iba on jediny,spomienky na nas zaciatok su krasne ,ako aj roky ktore sme do dnes prezili a stale prezivame vela stastia ti prajem a

ada7521

marja ja viem ze je to zvlastne... ale asi to bude tym ze ako ty pises ma este nik tak neocaril . Proste viem sa porozpravat ,vsetko , ale ze by som tam citila nieco extra... Nieco viac ako len kamos sa zatial nepodarilo .. a jeany veru viem o com pises... myslim ze sme na tom podobne :(

ah marja

adka a preco by si bola nezrela? Lebo si sa nezalubila nasilu do niekoho kto ta ani nepritahuje ani niak neocaruje? Sak to je normalna vec, uvidis, ze si najdes dakeho vydareneho štramaka ktoreho budes lubit. Len ked to pride sa netreba zlaknut, pretoze to co si napisala, ze chces lubit a ked laska pride sa jej vyhnes to sa mi zda zvlastne.. ako keby sa clovek co caka na svoju sancu zbabelo zalakol a nevie o co prisiel. No to pisem iba ak ta dakto ozaj ocari a budes citit to zname chvenie:), neznamena to, ze treba skakat po prvej rybke co sa priplav do cesty :).

Gerbil

Čas nedozrel a v duchu hesla "všetko má svoje miesto a svoj čas" neradno nič náhliť. Ži ďalej, rozvíjaj lásku k svojím blízkym a tvoja láska jedného dňa príde.

jeanny

tak ale zas chapte ho, ked si niekoho tak dlho hlada a stale nic tak nemoze byt uz iny ako zufaly :) ja som uz teraz zufala :)takze snim sucitim
co ale neznasam su sebavedomi typci co sa tvaria ze su dokonali po vsetkych strankach

datelinka

asi truba alebo zufalec, dalsia rada - este viac ako tvoj nick by mna osobne odradil zly pravopis, napoveda to dost o inteligencii, rozhladenosti, casu, ktory dana osoba venuje studiu akejkolvek literatury ...