Ako prať v súčasnej dobe?

Táto diskusia patrí k článku: Ako prať v súčasnej dobe?
Ako prať v súčasnej dobe?

Ako správne prať sa najskôr učíme od našich babičiek a mamičiek, postupom času získavame vlastné skúsenosti a učíme sa z vlastných chýb. Len si spomeňte, akú neplechu dokáže urobiť červené tričko v bielej várke, alebo ako naštve košeľa zmenšená o celú veľkosť kvôli praniu na vysokej teplote - druhýkrát túto chybu neurobíme! Každý z nás však niekedy potrebuje pomocnú ruku, najmä v neobvyklých situáciách ako je táto.

modroocka333

toto je fakt, lebo teda nie kazdy ma aj chlapa doma a tak podobne, cize to je dobra vec a teda ja sice aj mam muza doma, ale tak ten by tiez ocenil keby tazky spotrebic nam vyniesol niekto iny a nemusel sa s tym on nadrapovat :) my sme uz tiez vybrali pracku, znacku Philco, zatial len na nete, ale pojdeme kuk asi zajtra po predajniach ked bude mat drahy volno :)

liah33ra

akoze ja to schvalujem, ze prisli s takymto riesenim. nie kazdy ma velke auto alebo si ho vie vybavit. mojim znamym tak gauc doniesli minuly mesiac akurat. ale dali im ho len do vchodu, hore si ho museli uz sami dostat.

norvana

liah33ra to zalezi asi ako kde, mne toto kamaratka nedavno spominala, ked chladnicku tak kupovali, ze im to velmi pomohlo, lebo maju take male auticko, ze neviem si predstavit akoby si to samy pratali domov z obchodu :D

liah33ra

to je uz bezne, ze obchody poskytuju taketo sluzby. akurat rozdiel je v tom, ze niekde si to uctuju pekne mastnymi sumami a v inych to ponukaju zdarma napriklad pri nakupe nad urcitu hodnotu.

newsreviewbooks

www.newsreviewbooks.com
he then shot a very last-spherical 76 on the carmel, ind., path on wednesday to finish in a tie for 2nd with a 4-over 220, 4returned of winner john marshall butler.i played super,” daly ii advised the indianapolis megastar. “it'd had been cool to win, however i still have time. just a couple horrific 3-putts each days, however apart from that i played incredible.