Tak som myslela, že ak bola výhodnejšia možnosť tá, že kombinovaná práčka so sušičkou. Akože ako jeden spotrebič. Že by som sa vedela kľudne zbaviť tej terajšej. Preto aj zisťujem, ako sa to viacej oplatí.
Ako prať v súčasnej dobe?
Leosik ale veď si môžeš len sušičku kúpiť, keď práčku máš nie? Veď načo budeš aj novú práčku? Či akože som to zle pochopila?
@Klara154 podľa mňa áno, však prádlo ti vysuší jedna aj druhá. Tak preto by ma zaujímalo, či sú vlastne nejaké rozdiely v tom. Miesta mám dosť, keby som kupovala čisto len sušičku. A zase problém mi nerobí kúpiť aj kombinovanú, starú práčku by som mala kam dať.
Leosik toto aj mna zaujima. Kamaratka ma kombinovanu, ta nema s tym problem, ta si chvalila, lebo byva v dvojizbovom byte, kde je ozaj malinka kupelna a tam by sa jej to nezmestilo keby chcela oba spotrebice akoze zvlast. Ale efekt to ma asi rovnaky aj jedno aj druhe nie?
A čo teda by ste odporučili? Kombinovanú či samostatnú? Viem, že sa hovorí, že samostatná je lepšia, ale tak rada by som aj od niečoho konkrétne počula pre a proti.
norvana ano mam skusenost. uz mam susicku dlhsie a pochvalujem si. ako pises to s tym pocasim, tak je super, ze na to vobec nemusim prihliadat a dam si pradlo na poriadok, kedy mi to vyhovuje a nie sledovat predpovede, aby som sa podla toho zariadila.
neviem tak pre nas by bolo tak 6-7 kg asi optimalne, viacej nam je zbytocne a menej zase by bolo asi ozaj malo :) do akej sumy to neviem, to zalezi, ze ci teda aj jedno aj druhe alebo ako, ale tak mozno dakych 1100 by som dala za obe, to som este tak akoby ochotna, len nech mi dobre sluzia, to je pre mna zaklad :)
*modroocka333 nechcela by si to tak, ze by si to vyriesila rovno kombinovanou prackou so susickou? to je mega vec podla mna.
zancicka ty mas aj skusenost osobnu so samostatnou susickou? my sme kupovali asi pred tromi mesiacmi a teda lutujem, ze sme do kupy nesli skor, to je uplna parada najma ked sa pocasie blazni, ze je vonku vlhko a prsi a za posledne obdobie vacsinou sa mi dari poprat vecer a pride zakazdym burka :D
2miriamma no byva, ale nemusi to byt zakazdym tak. preto je dobre sa aj na toto zamerat pri vybere. aby si nemusela na dvakrat davat pradlo do susicky, ked operies. to je docela otrava by som povedala.
Ako správne prať sa najskôr učíme od našich babičiek a mamičiek, postupom času získavame vlastné skúsenosti a učíme sa z vlastných chýb. Len si spomeňte, akú neplechu dokáže urobiť červené tričko v bielej várke, alebo ako naštve košeľa zmenšená o celú veľkosť kvôli praniu na vysokej teplote - druhýkrát túto chybu neurobíme! Každý z nás však niekedy potrebuje pomocnú ruku, najmä v neobvyklých situáciách ako je táto.