podla mna je pekný darček nejaky pobyt :) My sme boli pred cca pol rokom tu www.hotelzochovachata.sk a veľmi sa nám páčilo :) skúste pozrieť a uvidíte :)
10 tipov na krásne vianočné darčeky pre manželku, priateľku, sestru aj maminu od 10 do 150€
Tu nájdeš sú rôzne nápady
www.darcekovetipy.sk
Moja manzelka rada pecie babovky, kupil som jaj krasnu rucne vyrabanu formu na babovku z www.babovkovo.sk
tá fotka v skle môže byť pekným darčekom aj na Valentýna, že?
@Ivka 88 podľa mňa tiež myslíte to isté - OnGlazz :)
@LenockaH to je veľmi pekný darček. Myslím, že to bude to, čo som nedávno videla u kamarátky a bola som z toho nadšená :)
tento rok ma deti a manžel prekvapili krásnym vianočným darčekom :) naša rodiná fotografia v krásnej sklenenej plakete. Mám ju hrdo vystavenú na čestnom mieste
Pridávam tip na darček, ktorý som objednala tento rok na vianoce mamke a sestre ja - www.iuvenio.com. Obe milujú kvalitnú kozmetiku s bohatým zložením a zvlášť českú a tak tento set anti -age kozmetiky verím, že poteší
@LenockaH jeej, to je super nápad. Ja to objednám asi deckám na Mikuláša, aby mali tento rok niečo zdravšie a potom to nosili aj do školy na desiatu
tento rok som dlho premýšľala, čo deťom kúpiť, aby to bolo praktické a za normálnu cenu a natrafila som na tento desiatonosič :))
www.svetplodu.sk
Čo by potešilo tieto Vianoce pod stromčekom vašu ženskú polovičku ? Rozhodli sme sa, že vám túto hádanku pomôžeme rozlúštiť. Tu sú naše redakčné tipy na vianočné darčeky pre manželku, priateľku, sestru aj maminu.