Trápia vás suché a popraskané päty? Pomôžeme vám

Táto diskusia patrí k článku: Suché a popraskané päty - ako si pomôcť?
Suché a popraskané päty - ako si pomôcť?

Popraskané päty sú problémom, ktorého je veľmi obtiažne sa zbaviť. Môžu byť poriadnou estetickou, no čo je horšie, takisto veľmi bolestivou komplikáciou. Poradíme vám, ako sa s nimi vysporiadať.

zuzulienka9

Šťava z citrónu je hrozne fajn, ale ja mám radšej keď si nožky opílim elektrickou brúskou (mám takú podarenú orava) a potom ich premastím olejčekom a sú jemnučké a vyživené

Jovanka

KVALITNA KOZMETIKY POMOZE URCITE ... MANZEL MA BRUTALNE SUCHE TVRDE PATY AKOZE SKORO STALE... SKUSILI SME MEDOVE MASKY, LEVANDULOVE ZABALY A AJ ECHINACEOVOCITRANOVY PEELING A NIC NEJAK NIE JE TAK DOBRE AKO STARA ZLATA MODRA NIVEA Z NOTINA

Sabinka112

Ja používam krém+ túto brúsku enywey.com a päty mám pekné po celý rok :) Krém si budete musieť vyskúšať asi každá sama,mne zapasoval až 4tý čo som skúšala :)

lenockaaa5

Na tvrdé a suché päty vyskúšajte náplasti od spoločnosti Correctyol. Foot Heel Patch je hydrogélová náplasť určená na bežnú a intenzívnu starostlivosť o chodidlá. Náplasť pomáha odstrániť zrohovatenú kožu z päty a chodidla v dvoch krokoch, čím udržuje kožu hladkú.
Viac info: www.naplastiplus.eu

imka13

@spilba: Poznám tento problém veľmi dobre! Taktiež ma dlho trápil, no už som mu konečne dala zbohom. Začala som používať krém Ureagammu, ktorý obsahuje 10% urey (tá zložka super hydratuje nohy). Odporúčajú túto masť hlavne diabetikom, ktorí mávajú ochorenie diabetická noha ale môžu ju používať aj zdraví ľudia a preto som si ju zakúpila i ja. Vyskúšaj vymeniť masť, možno ti fakt nejaká iná pomôže!

Rybieta10

spilba - a aký krém teraz používaš? Možno to bude o kréme, že používaš nevhodný, hm? Chodíš na pedikúru?

Wera7

mne pomohol na popráskané päty celkom obyčajný peo astrid krém za cca 2,20 z notina a celkom pekne sa to hojilo a potom som ich začala krémovať xera kalmom relipidačným krémom a už našťastie nemám problém ;)

spilba

Pekný deň, Ahojte všetci!

Vidím, že tu už riešite rôzne problémy so suchými chodidlami a popraskanými pätami. S mojím problémom som sa rozhodla tiež sem prísť a pevne dúfam, že mi pomôžete. Mám už dlhodobo s týmto problém a to si každý deň krémujem nohy. Čo mám robiť? Ako sa tej suchosti zbavím?

Poraďte prosím niečo účinné!

Som z toho už zúfalá!!:-(:-(