u nás doma jednička na vysušenú a podráždenú pokožku je bepanthen . Používame ju celá rodina. Od syna na zapareniny až po suché ruky, ústa a pokožku pre nás dospelých.
Trápia vás suché a popraskané päty? Pomôžeme vám
ja používam na popraskané päty bepanthen care. Osvedčil sa mi hlavne na popraskané ruky v zime, tak som ho vyskúšala aj na päty a pomohol.
ja chodím s týmto problémom k pedikérke a okrem toho raz do týždňa použijem pemzu a poriadne si nakrémujem nohy bepanthenom care.Ten pokožku poriadne premastí a prasklinky ošetrí.
jj súhlasím treba správny krém :) ja som teraz zástancom kozmetiky ziaja z notino.sk a ich hydratačných telových mliek ale aj obnovujúceho krému na nohy
najlepsi krem na popraskane paty a na hydrataciu je krem na nohy od happyskin , uz po prvych pouzitiach citit a vidiet rozdiel
Ja používám samozlupovacie ponožky. Je to úžasný výrobok. Odstraňuje odumretú kožu , popraskané päty, otlaky a aj pliesne medzi prstami. Je to prírodný produkt na báze ovocných kyselín a pretože som cukrovkár tak som naozaj vďačná za objavenie tohto produktu.
a treba si dat vzsetrit pecen.(cinska medicina)
Krém na popraskané päty - alipromo.com
Treba veľa piť a na nohy pravidelne používať správny krém pre hydrataciu. Ja som spokojna s bepanthenom, paty si vecer natriem a idem spat..je super, hlavne v lete, kedy stale nosim sandalky.
proti suchej pokozke je nutne pouzivat spravny krem, casto hydratovat. Moj oco mal s patami velky problem. Dala som mu bepanthen, lebo mne pomohol a pol tubicky mi ostalo..a casto ho pouzival..a super, paty mu krasne zjemnilo..
Popraskané päty sú problémom, ktorého je veľmi obtiažne sa zbaviť. Môžu byť poriadnou estetickou, no čo je horšie, takisto veľmi bolestivou komplikáciou. Poradíme vám, ako sa s nimi vysporiadať.