Šťava z citrónu je hrozne fajn, ale ja mám radšej keď si nožky opílim elektrickou brúskou (mám takú podarenú orava) a potom ich premastím olejčekom a sú jemnučké a vyživené
Trápia vás suché a popraskané päty? Pomôžeme vám
KVALITNA KOZMETIKY POMOZE URCITE ... MANZEL MA BRUTALNE SUCHE TVRDE PATY AKOZE SKORO STALE... SKUSILI SME MEDOVE MASKY, LEVANDULOVE ZABALY A AJ ECHINACEOVOCITRANOVY PEELING A NIC NEJAK NIE JE TAK DOBRE AKO STARA ZLATA MODRA NIVEA Z NOTINA
Ja používam krém+ túto brúsku enywey.com a päty mám pekné po celý rok :) Krém si budete musieť vyskúšať asi každá sama,mne zapasoval až 4tý čo som skúšala :)
Na tvrdé a suché päty vyskúšajte náplasti od spoločnosti Correctyol. Foot Heel Patch je hydrogélová náplasť určená na bežnú a intenzívnu starostlivosť o chodidlá. Náplasť pomáha odstrániť zrohovatenú kožu z päty a chodidla v dvoch krokoch, čím udržuje kožu hladkú.
Viac info: www.naplastiplus.eu
@spilba: Poznám tento problém veľmi dobre! Taktiež ma dlho trápil, no už som mu konečne dala zbohom. Začala som používať krém Ureagammu, ktorý obsahuje 10% urey (tá zložka super hydratuje nohy). Odporúčajú túto masť hlavne diabetikom, ktorí mávajú ochorenie diabetická noha ale môžu ju používať aj zdraví ľudia a preto som si ju zakúpila i ja. Vyskúšaj vymeniť masť, možno ti fakt nejaká iná pomôže!
Ja mám dobré skúsenosti s hydratačným gélom DRY SKIN.Odkedy ho používam žiaden problém s pätami.
spilba - a aký krém teraz používaš? Možno to bude o kréme, že používaš nevhodný, hm? Chodíš na pedikúru?
mne pomohol na popráskané päty celkom obyčajný peo astrid krém za cca 2,20 z notina a celkom pekne sa to hojilo a potom som ich začala krémovať xera kalmom relipidačným krémom a už našťastie nemám problém ;)
Pekný deň, Ahojte všetci!
Vidím, že tu už riešite rôzne problémy so suchými chodidlami a popraskanými pätami. S mojím problémom som sa rozhodla tiež sem prísť a pevne dúfam, že mi pomôžete. Mám už dlhodobo s týmto problém a to si každý deň krémujem nohy. Čo mám robiť? Ako sa tej suchosti zbavím?
Poraďte prosím niečo účinné!
Som z toho už zúfalá!!:-(:-(
"masti" vám nevyliečia chorobu,iba ju zakryjú a ona si tam ďalej žije
Popraskané päty sú problémom, ktorého je veľmi obtiažne sa zbaviť. Môžu byť poriadnou estetickou, no čo je horšie, takisto veľmi bolestivou komplikáciou. Poradíme vám, ako sa s nimi vysporiadať.